♥ 2013 HAR VARIT ETT FANTASTISKT ÅR

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Ja, massvis. Bra som dåligt.

Hur har ditt 2013 varit? För det mesta ett riktigt bra år.

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? På vissa delar, ja

Bästa boken du läste i år? Bara läst en bok och det var om Mr Grey såklart. Gillar!

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En grym jävla 20årsdag. Check!

Hur skulle du beskriva din stil år 2013? Hm den har som alla andra år varit min egna stil, måste säga att den blir bättre med åren. Men en salig blandning. Mycket svart. 

Vad fick dig att må bra? Fantastiska människor i min omgivning, veckan i napa, min familj, min magkänsla, sommaren och miljontalt andra saker.

Vad fick dig att må mindre bra?  Mindre bra människor som man tyvärr delar samma planet med, mitt jobb och när folk som jag bryr mig om inte mår så bra som dem borde.

Har du gjort något i år som du är stolt över?  Ja, självklart. Flyttat hemifrån, sagt upp mig från mitt jobb, ställt upp för andra och gjort saker jag aldrig gjort tidigare.

 Något datum från 2013 som du aldrig kommer glömma?  11/7   1/8  1/9 och 27/10  

 Bästa köpen under året? Resor, min soffa och min cykel skulle jag tro. (jag älskar min cykel)

Nämn några bra saker du varit med om 2013: Oj, vart ska jag börja? Veckan i napa, fullkomligt underbar, flytten till min egen lägenhet, varit på min 7e och absolut bästa håkan hellström konsert, bokat resa till thailand, träffat fantastiska människor, firat mamma på cran canaria, tatuerat mig, sprungit mitt första lopp på 1mil osv osv osv.

Vad spenderade du mest pengar på? Resor, inredning och choklad. 

Vilka sånger/ artister kommer påminna dig om 2012? Wake me up med Avicci & Ben Howard.

Vem har du umgåtts med mest? Sara och annie.

Bästa minnet från 2013?  Oj, kan inte komma på ett bara. Men som sagt, veckan i napa var bra bättre bäst. Och där ingår tusentals minnen.

Hur många kysste du? Ojdå, 0-10 kan jag väl iaf säga.

Har du haft ett förhållande under 2013? Nopp

Är det något du saknade år 2013 och vill ha 2014? Ja fler mysiga stunder, mer kärlek. Mer skratt och mindre tårar.

Vad önskar du att du gjort mer 2013?  Mer galenskaper! Det får jag aldrig nog av. Ung och dum en gång, det kommer jag leva på några år till iaf.

Vad har fått dig att gråta under året? Oj mestadels är det nog ren ilska som behöver komma ut när jag gråter. När det är för mycket på en gång, att jag saknat vissa personer. Senaste tiden har jag gråtit lite titt som tätt både till bonde söker fru och paradis hotel haha. 

Vad önskar du att du gjort mindre? Lägga ner så jävla mycket energi på andra människor. Och kanske ätit lite mindre godis hehe, ska nog försöka trappa ner till 6 dagar i veckan iaf.

Har du saknat någon? Ja

Vad vill du säga till dig själv inför 2014: Var lite mer ego, för det är alla andra ändå. Gör det som känns bäst för dig och LEV LIVET till max.

 

Juldagen

Blev en lugn och mysig julafton igår, julbord, julklappslekar, fika, kalleanka (suck) julklappsutdelning och ännu mer godsaker. Idag har jag fixat och trixat med massa som behöver bli gjort innan Thailand, varit hos familjen, städat, ätit julkolor och monterat ihop garderobsinredning som jag fick igår. Nu ligger jag i soffan och laddar batterierna, precis ätit hemmalagad thaimat mums. En liten kort tupplur står på schemat. God fortsättning! <3



JULAFTON, GOD JUL MINA FINA.

Dagen till äran, julafton är här allaredan. God jul på er mina fina vänner. Veckan har mestadels bestått av julklappsinköp, gjort julgodis, handlat, julstädat, gjort ärenden och gjort ännu mer julgodis. I förrgår var det lilljulis med tjejerna, otroligt mysig kväll med allihopa samlade. Dagarna bara rusar iväg, en vecka till nyår. Vart i hela världen har hela 2013 tagit vägen? Efter nyår återstår EN ynka vecka här hemma innan jag och sara drar iväg till andra sidan jorden och spenderar januari månad där. Det är så sjukt nära nu. Men först ska det julmysas hela dagen idag hos farmor, äta & drickas gott, öppna julklappar och imorgon är det årets största festdag och det ska givetvis firas på bästa sätt med mina partygirls. Uppsägning och nytt jobb här mitt i allt också som grädden på moset. Allmänt många bollar i luften just nu. Men det gillar jag!
GOD JUL & MYCKET KÄRLEK FRÅN MIG.

Altanhäng i december

Tråkig och trött onsdagskväll, tog mig ut till söndrum för att hälsa på familjen. Som vanligt utan förvarning, eftersom jag älskar att överraska folk. Men då får man också räkna med att ingen är hemma och man står där som ett fån. Lyckades ta mig in på altanen så här sitter jag i mörkret och knaprar godis, lyssnar på musik och inte mycket mer. Rätt mysigt ändå, utelåst har man ju varit några gånger.. Men aldrig haft det såhär bra under väntans tid. Nåja, trevlig kväll. 🎈



Födelsedagspresenter

Fick så mycket fint i helgen, förrutom pengar fick jag hela Carolina Gynnings serie av vinglasen, några flaskor vin, te, doftljus, lyxansikabehandling på electra, italiensk & thai kokbok, trosor och lite annat smått och gott. Super nöjd, och inte nog med detta fixade och donade min älskade mamma hela dagen, kvällen och natten för att göra dagen och festen så bra de kunde bli, och jag är helnöjd. 



Födelsedagen

Hade världens bästa födelsedag igår. Sång och jättefina paket på morgonen. Bästaste Sara kom med ännu fler överraskningar och brunch på högsta nivå. Stan, shopping, fika, fixa inför kvällen. Middag med tjejerna på kvällen, fantastisk mat & dryck. Fick fina presenter och bästa sällskapet. Drog igår festen och sen blev det mängder av skratt, alkohol, musik, shottar och dylikt. Tack snälla för denna dag, kunde inte varit mycket bättre. 


Vår helg börjar närma sig nu papsi

Myskväll med bröderna bill&bull igår efter jobbet, hämtade med mig olisen som är helt handi efter tisdagens operation, åkte hem till familjen, åt currygryta, kollade film, knaprade chips, kollade ph & mös. Imorgon är det fredag, pappas dag.. det ska vi fira på Freddies efter jobbet!! På lördag är det min dag, 20 bast fan va tiden går. Detta lär vi också fira, dock inget restaurangbesök för min del, kör på klackarna i taket istället. Söndag ska det firas ännu mer, vårat traditionella gemensamma släktkalas, alltid lika nöjda båda två. Helgen lär bli grym, men först.. två dagars jobb till.


Godis, deeptalk och ph

Tisdag, full dag på jobbet. Väl hemma kunde man dra en stor lättad suck. Tänkte gå och lägga mig redan vid 7 men bestämde mig tillslut att ta vara lite på timmarna mellan dagens jobbdag och morgondagens, så blev en sväng till solariet, köpte med mig en stor påse godis, bäddade ner mig i soffan och nu ligger jag och inväntar kvällens ph avsnitt. Perfekt tisdagskväll. Disken från förra veckan står kvar i köket, det mesta är kaos för tillfället. Men det får va. Så glad att jag för några månader sedan lärde mamsen min att sms:a, ikväll har jag fått dom finaste smsen och samtalen man kan få av en människa som henne, hon vet precis vad som behövs. Och när det behövs. Min älskade guldklimp som stöttar till hundratio alltid alltid alltid. så glad.
 
 
 
 

Söndag

Och woops så var helgen redan slut, en lugn och mysig helg har det varit. Hängt en del med familjen, ätit gott, gjort nya fina naglar, tränat, och varit ute i det fina vintervädret. Idag har jag varit på intervju och dylikt, där efter kom mamsen på besök, med ett kilo godis från hk.. haha hon är för underbar. Slingat & klippt hårt på henne och nu är jag hemma hos familjen. Ätit thaimat, myser och kollar Johan Falk. 



Sleepover night

Stängde salongen lite tidigare igår pga ovädret som var på väg in. Spenderade kvällen på bästa sätt då jag fick besök av annisen med film, thaimat, gotte & mängder av skitsnack. Full storm utanför, men vi bara myste hela kvällen och somnade sen så gott båda två på två sekunder. 

These feelings are so hard to hide

Älskar känslan av att komma hem till min lägenhet efter en smått jobbig dag på jobbet, med en julgran och stjärnor i fönstret som lyser. Så otroligt hög mysfaktor. Blev inte mycket vettigt gjort ikväll utan efter att varit borta och solat en stund så bäddade jag ner mig i soffan med en stor kopp te och godis från hemmakväll. Inväntar veckans sista paradise hotel avsnitt, lyssnar på musik.. en låt som får mig tänka tillbaka till veckan i napa i somras. Enorm lycka varje gång man tänker tillbaka på det, saknar alla. Bästa veckan någonsin.

'

Min favoritmånad är äntligen här

Söndag, första december och första advent. Tre flugor i en smäll helt enkelt. Startade dagen med en lång sovmorgon, handlade och gick en sväng på stan, bakat lussekatter, bakat choklad och kokosrutor, haft fikabesök & gått på julskyltning. Såå mysigt! Avslutar kvällen hos familjen med kvällsmat och massvis med mys. Härlig eftermiddag!!



RSS 2.0