Ni är fantastiska!

Efter regn kommer solsken, och så blev det! Lördagskvällen bjöd på fantastiskt väder och ihop med mina gäster gjorde vi ännu en grym sommarfest gjord. Alldeles för mycket alkohol, men så jävlans bra kväll från början till slut. Däckade ihop med fyra skåningar på söndagsmorgonen och tackade gudarna för att jag var ledig hela söndagen. Lönefreeedag!!

07.45 stod jag & danijela utanför soda för att kriga oss fram i rean. Fyndade för några tusen var och körde sen som idioter vidare till jobbet som började en timme senare. Kvällen spenderades på bulls med fantastiska människor. Idag blir det jobb igen & sen svischar vi om för sommarfest hos mig, höga förväntningar på kvällen!! ☺️☀️


Strandhäng ☀️

Ännu en fantastisk helg gjord denna sommar. Blev en väldigt oplanerad & spontan festkväll i fredags som var rolig från början till slut. Ledde till en jobbig lördag på jobbet dock. Söndag idag och vi var ett gott gäng som spenderade dan i Tylösand med sol, bad och musik. Avslutar det hela med en myskväll hos mig, för att sedan ladda om tills imorgon. För då är det måndaaag!! Vilket innebär måndagsklubba!! 🍷🎉We love mondays!

Måndag och stanmys med Hanna. Bestämde oss för att köra på måndagsklubben och så blev självklart fallet. Ännu en sjukt trevlig kväll på leffes med goa turister. Natthäng hos mig, sömn mellan 06.00 - 08.15 yaay! 9 timmars jobb är avklarat och jag är redo att tacka för mig. Godnatt! 💕

Bättre än såhär blir det inte!!

Ännu en fantastisk sommarkväll att minnas, gårdagen var sinnessjukt trevlig. Folket, vädret, musiken, stämningen.. rubbet!! Leffes levererade bra och klockan 06.00 imorse somnade jag.. fyra timmar senare ringde klockan, dax för stranden!! 

Sommarens fina stunder

Söndagkväll klockan är snart halv tolv och jag bode verkligen sova snart, men det känner jag inte för. Trots mycket jobb en fantastiskt trevlig helg med vänner, sol, bulls, festligheter, mys, grille, rosé och häng i soffans & emmes nya lya. 

RSS 2.0