Trötter ♥

God kväll på er ♥  Nu är jag nyduschad och sitter här med blött hår och pyamaströjjan på. Har precis suttit och läst min frida tidning med en varm & god kopp te. Helt slut efter en lång dag på stranden så ikväll blev det bara att ta det lugnt. ska försöka att gå o lägga mig någorlunda i tid idag, hah! och förrsten,. Tack så jättemkt för alla frågor ni redan har skrivit på min frågestund. men fortsätt bara, svaren kmr lite senare i veckan! :)


FRÅGESTUND HOS MIG ♥

Nu kör vi igång med min allra första frågestund. Allt ni behöver göra är att tänka ut en eller flera frågor o skriv dom i detta inlägget, svårare än så är det inte! Om några dagar komr jag svara på alla eller några frågor här i bloggen!


Myskväll med bästa ♥

Ikväll så åkte först jag,anna,sofie och sara och tog ett kvällsdopp, gud va härligt det var! Haha, träffade två trevliga killar där också som vi snackade med litte & badade o så. Sen åkte vi hem till mig, och satte oss med varmt te, vattenmilon & filtar runt oss ute på altanen med en massa värmeljus, hur mysigt somhelst! Så nu har vi suttit där till lite över 1, och imorron blir det stranden med alla mina favvis stekar brudaaar !

HAR FÖRRSTEN TÄNKT ATT KÖRA IGÅNG EN "FRÅGESTUND" NU I
VECKAN, VA TROR NI OM DET? SÅ FUNDERA UT EN BRA FRÅGA NU ♥

Långdag på stranden ♥

Klockan är nu 7, och jag är hemma från en lång & jätte kul dag på stranden. Åkte dit med sara sofie och tim, så vi har bara solat solat och solat, och badat flera gånger. Perfekt dag! :D Nu ska jag bara ta det lugnt, är verkligen helt slut! Sen ska jag äta kycklinggryta typ, jättegott och sen kanske jag ska iväg och ta ett litet kvällsdopp med mina favorit tjejjer (samma ställe som igårkväll) Hoppas ni har haft en jättebra dag allihopa !?

Dagens outfit består endast av mitt nya linne från bikbok,  bara 75 kronor nu på rea'n. Ett par svarta billabong shorts från thailand, solglasögon från kodjos 100 kronor & mammas flippflopp från thailand! Jag ser inte speciellt glad ut på bilden heller måste jag erkänna, men var riktigt trött imorse! :)

 


Ingen rubrik? ♥

Hah, som ni ser på rubriken så kommer jag inte på någon rubrik just nu så skit samma! Idag åkte jag till stranden med familjen i typ en halvtimme och sen gick jag vidare o träffade pillen,lisa och sara. Så idag blev det en långdag på tylösand och bara steeka & bara, och hade det super härligt! Nu ikväll när jag precis hade duschat och ätit så besätmde jag anna och emma oss för att åka till 'stenbrottet' en bit härifrån och bada. Det är huuur mysigt somhelst där. Helt öde mitt ute i ingen stanns och jättevarmt i vattnet!


Är det sommar så är det, eiffel 65 - i´m blue på högsta volym  ♥

Gladiator sandaler & TÄVLING ♥

Åååh. Igår shoppade jag lite nya sommarkläder så då var det de enda jag hade i huvudet. Men nu måste jag ju köpa nya sommar skor också. Jag har både tygskor & typ flipflop, men jag vill ha typ gladiator sandaler! "skor som sitter på ordentligt men endå inte för varmt" ska det vara! Först gillade jag dem inte alls, men nu har det kommit en massa nya och snygga modeller som jag gillar. bara dessa på bilden ska tydligen finnas på lindex, snygga ?

HAR NI NÅGRA TIPPS PÅ GLADIATORSANDALER ELR SKOAFFÄRER?    ♥


______________________________________________________________
JAG ÄR MED OCH TÄVLAR OM ETT PAR SOLGLASÖGON, HÄR!
VAR MED DU OCKSÅ!? ALLT NI BEHÖVER GÖRA ÄR ATT GÅ IN PÅ JACKELINES BLOGG OCH KOMMENTERA INLÄGGET ATT DU/NI VILL VARA MED OCH TÄVLA OM DEM, HUR ENKELT & BRA SOMHELST, ELLER HUR?  ♥


MY TIPPSAR ♥

Det var jätte längesedan jag hade något "my tippsar" nu, så jag tyckte att det var dax en fin kväll som denna hihi! :) Men jag kom inte ritkgit på något så jag tänkte bara slänga upp två jättefina, lugna och mysiga låtar till en fin sommarkväll på stranden kanske, vem vet?

beyonce - Broken hearted girl
Denna låten är verkligen så sjukt fin. När jag hörde den första gången så kunde jag inte göra något annat än att skrua upp volymen och bara njuta av hennes underbara röst. denna låten är verkligen så bra!


 
Jonas brothers (Nick Jonas & Miley Cyrus) - Befor the storm
Som några av er kanske redan vet, så köppte jag ju jonas brothers nya skiva för nån vecka sedan. Eftersom jag verkligen älskar bandet & deras underbara musik. Och denna låten blev direkt en av mina favoriter på skivan!


Så, nu fick ni iaf två små tipps på bra låtar?
Bättre 'My tippsar' kommer en annan gång, ganska så snart tror jag allt!  :)

Stan istället för stranden ♥

Idag har det varit lite halv mulet här i halmstad och jag kännde de att jag behövde en liten paus från stranden. Har varit där 5 dagar i rad nu, haah man blir ju helt beroeénde alltså! :) Så idag sov jag riktigt länge, duschade & fixade mig och sen åkte jag in till stan tillsammans med två tjejkompisar. Vi typ kollade runt, shoppade och fikade såklart på mumsiga glassar på torget!

Nu ikväll har jag varit på 50 års kalas, blev inte sådär jättemycket bilder tagna precis. men tog iaf lite på Maritas (som vi firade) hennes nya häst hon har köpt, eftersom hennes gammla lilla ponny dog för några veckor sedan.. "/

Linnet är mer till stranden, är helt klart snyggare med bikini isf för en bh




__________________________________________________________


Han var verkligen en jättefin häst, och hans fd ägare döpte honom till
Hagel, för han föddes under en hagelskur, haha!  / Efterrätten var god!




Passa knasiga ungar ♥

Ikväll hade jag lovat en familj som är kompis till oss att passa deras dotter & en annan familjs son som också bor här i samma område som jag. Så min fredagskväll har varit ganska lugnt, eller nej inte direkt lugn haha! Vi har lekt med vattenpistolerna, varit ute o gått, varit på en lekplats, spelat spel & kollat film och myyst. Så denna kvällen har faktiskt arit rätt mysig trots allt! hihi  ♥



† Michael Jackson!

Dethär kommer nog bli både det första & sista inlägget där jag skriver om Michael Jackson, tror jag! Jag har aldrig varit något jättefan av honom men självklart känner vi alla till hans musik? Jag har lyssnat en hel del på hans musik när jag var ynre och har klart hans skivor här hemma också. Men nu är han tyvärr död,  tänk alla ledsna fan över hela världen? Så vi får hoppas på det bästa, att han får det bra där uppe! Jag tycker det är jättetråkigt. Det är ju trots allt en människa som är, eller var världskänd. Rest in peace bästa michael!


Idag ska jag till stranden Tylösand, igen! Kommer hem vid 4 tiden. Men
sen ska jag vara barnvakt åt två barn hela kvällen också. Så vet inte
om det kommer bli så mkr skriver idag, så ha det jättebra alla här!  ♥

SOM VANLIGT.. ♥

Jao, mycket riktigt! Som vanligt så blev det 11.39 bussen mot stranden med mina underbara tjejjer då, såklart! Blev tylösands underbara sanddynor idag igen och det verkligen steekte! Här får ni en bild sålänge för nu är jag jättetrött! Imorron kmr fler bilder från stranden & även lite bilder och helt sjuka videos från nu ikväll när jag o några tjjejer var ute och hade det mysigt & firade en tejjejkompis annaa 16 årsdag. Ni är bäst och litte till mina brudar!
Haha knasbild från stranden idag mig & linnea, Godnatt på er sötnosar ♥

HAHA! Låten är faktsitk rätt bra efter x antal gånger, haha litte speciel ♥


SOMMAR I HALMSTAD ♥

Yepp yepp, rubriken stämmer alldeles utmärkt! Det är fortfarande sommar i halmstad. Mitt humör är på topp och livet kan inte bli bättre känns det som, vädret påverkar hela mig! :D Åkte in till stan med sofie idag vid elva tiden, kollade runt, handlade lite & fixade lite små ärende o så. Sen bussen mot tylösand, idag igen! Så i stort sätt har vi legat på stranden hela dagen och stekt, och nu känner jag att det börja bränna lite i skinner efter två heldagar i solen utan solkräm, hah! Efter stranden åkte vi in till stan igen, och då fixade vi en littet parket till en kompis som fyller år imon, men vad det är skriver jag inte här ifall hon kikar in! Nu ska jag duscha av mig saltvatten & sand. ♥



En slapp outfit till stranden. Linnen & leggins från Gina tricot. Och ljusblå
tygskor från din sko. Solglasögon från kodjos & solen rakt i ansiktet :') 
 


STEEEKA PÅ TYLÖSAND ♥

Förlåt för dålig uppdratering på bloggen idag, men det blev en heldag tsm med 7 tjejjkompisar på stranden idag. Det har varit rktigt varmt & soligt idag, och humöret har varit på topp! Man blir verkligen glad & mår hur bra somhelst när det är fint väder, nice nice fågelbajs! :) Var hemma vid femtiden och var helt slut av värmen, och när vi är trötta.. Ja då planerar vi 'filmkväll' som vanligt, hyr film & äter chips. Hahha filmen var helt sjuk verkligen!

o sist men inte minst, så kör vi en slapp men skön strand outfit också!
Aprikosfärgat slapp tisha: Gina tricot & Billabong shorts: MBK/thailand
Rosa solglasögon: Kodjos & Leopadbikini: H&M och strandbagen ofc!




ÄNTLIGEN SOMMAR ♥

Okej, nu jävlar! Förlåt att jag svär, men nu börjar det bli sommar i halmstad. Jag är överlycklig. Jag vet inte vad det är med mig men när jag vet att det blir sol så blir jag typ lika glad som jag skulle blivit om jag vann en miljon? haha. Tjejjerna & jag har redan planerat upp hela morgondagen, det blir steka på halmstads bästa, tylösand såklart! Ha med en massa god mat & bjuda varandra på det. Bada i havet & bli bruna som pepparkakor.

Ni ser ju själva, vädret kommer va rätt bra här i veckan. Kollade på vädret nu igen här på msn och på lördag kommer det bli upp till 27 grader.
Hahah yepp yepp, detta är Lycka på högsta grad för mig!  ♥



KÄKADE PÅ BULL`S ♥

Igårkväll åkte jag med mamma, pappa & lillebror ner till stan för att käka på bulls. Jag bara älskar deras uteservering och alla glada turister som redan är här! Maten var bland det godaste jag har ätit på länge, så allt blev lyckat! Efter det åkte jag hem, och hade tänkt att dra ut en sväng med lite kompisar med jag orkade verkligen inte, så det blev att sitta vid bloggen och ta det lugnt igår.

03.02 fick jag sms av bäästa att hon hade kommit hem från italien. Så då var det bara att ta tag i telefonen och ringa och snacka. Ska snart iväg och träffa henne, om du är vaken ännu? och senare idag får jag se vad som händer helt enkelt. Ni får ha en jättebra söndag så länge, hörs senare i thiiink! ♥

       
         
Går att klicka upp bilderna, här kommer även en dålig bild på dagens.. :)   


FÄRGNING ♥

Yepp, idag var det dax för lite färgning! Har färgat både ögonbrynen & ögonfransarna. Och det blev faktiskt riktigt bra. Mina ögonfransar var redan ganska så mörka men jag ville ha det lite mörkare, speciellt på underfransarna. Och ögonbrynen blir så himla ljusa nu till sommaren så dom har också blivit mörkare nu, men ville inte göra dom allt för mörka första gången, men lite skillnad är det iaf!




Före och efter bild på ögonbrynen. Ny noppade & färgade! men man
ser faktiskt lite mer skillnad i verkligheten måste jag erkänna! :)


Och för er som kanske också funderar på att färga brynen eller fransarna..
så är denna jättebra! En jättebra beskrivning och det var lätt att göra också.
ganska iaf! :) Jag blev faktiskt ganska så nöjd, för en gångs skull. Hihi <3
ps. har ingen bild på ögonfransarna (efter färgningen) men dom blev bra iaf.


MIDSOMMAR ♥


Pappa laddade upp dagen med jordgubbar för 200 spänn, tuggar förfullt :)

Gästerna har precis kommit, vi ska äta en massa god mat och ha trevligt, har levt på jordgubbar sen jag vaknade! och lite senare drar jag och moa till K och träffar lite folk. sen fåt vi se vad som händer om det blir fest eller chilla runt ute med litte folk! Hoppas ni får en jätte trevlig midsommar iaf, för det är ni alla värda!  ♥ puss!

VINNAREN I GISSLEKEN ♥

Heh, efter att jag gav er en lite lättare ledstråd i gissleken så började det rassla in lite svar, och den som svarade snabbast & rätt svar var linnea, grattis till dig fd klasskompis! :) hih. Som ni alla säkert ser nu så är det ju snyggingen zac efron som är ägaren till rumpan stumpan!  :')


Ska bara fixa till mig, så kommer en liten midsommars hälsning senare ♥


Solsken & Shopping ♥


Solen skiner, och det börjar faktiskt bli ganska så bra varmt här i Halmstad! Åkte in till stan med lillebror vid tretiden, han skulle till frisören & köpa nu skateboard o nya skataskor. Medans han satt hos frissan passade jag på att små handla lite saker. Det blev ett par knallrosa solglajjses, En ansiksmask, ögonbryn/ögonfrans färgning & självklart JB`s nya album Lines, Vines and trying times! jag är redan helt kär! ♥

Glöm inte gissa vems rumpa det är på bilden i förra inlägget!?  :)
 Har ändrat ledtråden så den är lite lättare, så prova igen nu.


Första bilden blev ganska så kass, men den andra blev litte bättre! :)



GISSLEKEN ♥

haha. Ni minns väll min "giss leken" jag hade för ett tag sedan? Då skulle ni gissa vems händer det var på bilden, och Amanda svarade rätt svar, Tom kaulitz! Nu får ni en chans till att bli länkade på min blogg i nästa inlägg, så..

vem är ägaren till den snygga rumpan på bilden? ;)
ledtråd: Personen har bara 3 bokstäver i namnet, det slutar på C och en annan ledtråd är också att jag & många andra tjejjer bara dräägglar när man ser  * * c


Jag tröttnar aldrig.. ♥

Haha. Nejj det är ju en sak som är säker, jag tröttnar aldrig på att spela The sims! :) idag har jag varit med sara sen tretiden till undefär åtta. Vi åkte till affären och köpte cheesbolls och godis och sen har vi bara suttit och nördat sönder oss med the sims, haha det är verkligen riktigt beroéndeframkallande, det går inte att sluta? Som ni ser så är det inte det nyaste, det är sims 2 vi spelar. Men jag tycker det är skitkul endå, vet inte om jag tycker det är värt att köpa the sims 3 för 500 spänn så jag spelar lika väl på sims 2 jag!
Mitt förra inlägg kom förresten inte ut på bloggens förrens vid åtta tiden eller nått, blogg.se har krånglar hela dagen så det är därför. men nu funkar det som det ska igen, så hoppas på att alla är glada ? :D


Haha, jag är överlycklig! Mina simar fick barn för ett tag sedan, och idag
så lärde jag 'min dotter' Engla gå, prata. Haha duktigt va! Och snart så
kan hon gå på pottan själv också, gud va detta låter töntigt! haha så kul!


Lauren Conrad, brunett? ♥

Ni flesta känner väll igen The hills stjärnan Lauren Conrad? Endligt mig en av dom vackraste kvinnliga kändisarna som finns. Jag kan verkligen inte se något minus alls med hennes utseénde? Men iaf, till hennes nya hårfärg som ni flesta säkert ha både läst & sätt bilder om på alla the hills bloggar & även på blogg.se startsida. Jag själv tycker hon passar jättebra som brunett. Jag gillar hennes ljusa hår också, men jag tycker absolut det är värt att färga det mörkt ett tag iaf. För det har hon nämligen inte gjort, några kanske redan vet om det, men det är ju faktiskt så att det är en paruk som Lauren gick runt med. Det har hon själv sagt & hon hade sin 'vanliga' hårfärg tillbaka dagen efter.

Vad tycker ni om en brunhårig lauren conrad igentligen?  ♥

Nyduschad ♥

En nyduschad snygging med handuk på huvudet & sovtröjjan på! haha. Idag ska jag inte sitta vid datorn till över ett, har jag inte tänkt att göra iaf! För imon vill jag inte vakna halv 3. räcker att man sover bort en eftermiddag, inte två! Imorgon blir det kanske stan, men om det är fint väder blir det kanske bara sola, måste passa på direkt när solen kikar fram, vill inte att min bränna ska försvinna helt inte. Jag verkligen haatar att vara blek, Man känner sig verkligen både frääääsh och snygg när man blivit solbränd!
Nattiinatti på er som ska sova nu ♥


Elena Gheorghe The Balkan Girls

Färga ögonbrynen? ♥

Hjäälp!  Har någon av mina underbara läsare provat att färg ögonbrynen hemma? Jag har nämligen jätteljusa ögonbryn, och nu till sommaren blir dom ännu ljusare. Men eftersom att jag har färgat håret mörkt så vill jag att ögonbrynen också ska vara mörka, iaf lite mörkare än nu. Såå, jag undrar om nån vet.. Vart kan man köpa en bra "ögonbrynsfärgning" och funkar det bra att göra det eller inte? Tacksam för svar!



Förresten, vaknade nästan halv 3 idag så det är därför jag inte har orkat & hunnit skriva något inlägg förrens nu. Har legat ute och solat lite idag faktsikt, har regnat på hela helgen & veckan, och nästan inga moln heller nu. Det ska bara bli helt vindstilla nu också! :) Hade tänkt att åka ner en sväng till stan idag, men det orkar jag bara inte. Så dt blir förmodligen imorron istället.

Tiiisdag ♥

Godkväll alla sötnosar som är uppe fortfarande ♥

Idag vaknade jag vid tolvtiden, bakade jättegoda scoones till frukost & kollade på mtv till de. Sen duscha och fixa till mig och sen åkte sara o jag till stan. Träffade en himla massa folk i stan, jätte trevligt! Fikade litte och sen åkte hem vid halv 6. Fixade till oss lite till & åt, igen! Sen åkte vi o träffade fyra kompisar på kärleken, fixade litte och sen ner till stan. Det var typ värsta stora fotbolls saken här i halmstad, så typ halva finland var här, finnar överallt verkligen! .o.O haah, dumma som vi är så satte vi sverige tatoo`s på kinderna o gick runt och skrev & sjöng sverige över hela stan, haha även fast sverige inte ens var med och spelade. Träffade också 3 helt okända killar från Jönköping som tydligen hade stuga här, så halva kvällen gick åt till att umgås med dom, riktigt kul typer!

Nu vet ni iaf vad jag har gjort idag. Tack för dagen alla som jag har träffat & umgåts med, jättekul! Nu är klockan strax 1, så jag ska dejta kudden och sova länge imon, så trött! Sen ska jag göra en smaskig frukost och sen får vi se vad som händer! Nattii natti ♥


SNABBIS INLÄGG ♥

Heeej snyggingar :D Hoppas allt är bra, har varit i stan hela dagen med litte kompisar och nu så ska jag och sara iväg och träffa lite folk. Ska in till stan och sen bara chilla runt. Hörs kanske inte ikväll, men bilder kommer imorron. har kameran med mig ikväll, för en gångs skull! puss på er <3


HON BLIR MAMMA ♥

Nästan alla vet väll vem stinalee är? En av de största bloggerskorna, jag är iallefall inne på hennes blogg flera gånger per dag. Och först idag såg jag.. hon är gravid! Jag blev helt chockad, Stinalee ska bli mamma till en liten flicka. Hennes mage är riktigt stor och hon är verkligen supersöt som gravid. Men jag kan inte fatta att hon har döljt det såå bra?

bilden är tagen från stinas blogg

Söndag ♥

Gomorron mina solstrålar Kände att det var dax för en bild på mina älsklingar idag. Idag är det söndag och jag ska bara ta det lugnt, igår var jag ute med en massa folk och hade det skit trevlans, haha jag o moa cyklade hem därifrån, och det gick ju nästan bra faktiskt. En aning kolsvart menmen. Har inget speciellt att skriva om just nu, så ni får ha det så jättebra sålänge, så hörs vi säkert lite senare idag!

The Offspring - You're Gonna Go Far Kid

Jo förresten, när jag var yngre älskade jag verkligen bandet The offspring. Och innan idag hittade jag bara denna låten på en tjejs blogg, och jag älskar dom verkligen fortfarande! Skitbra  ♥

Tråkigt väder ♥

Jag är så trött på detta trissta vädret nu. Hallå, det är sommarlov lixom? menmen, får hoppas på att det spricker upp nån dag nu i helgen iaf. Jag vill ju ligga ute o sola & äta glass i stan, bada i havet och allt man ska göra när det är sommar. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag vill hitta på något men endå inte, för ajg känner mig så seg idag! :)

Flying solo - Chris brown ♥ Litte smått mysig låt


__________________________________________________



Sitter även o läser på bästa Egoinas blogg, haha såå sjukt rolig den tjejjen!

Jimmy håller på att fixa frukost.
Jimmy (chockad): Jag ser du har lagt skinkan i en påläggsbox. Det var nog första gången någonsin.
Egoina: Ja, det var rätt jobbigt faktiskt. Jag var tvungen att slänga hälften av skinkan.
Jimmy: Va? Varför det?
Egoina: För allt fick inte plats.
Jimmy: Va?
Egoina: Ja, all skinkan fick inte plats i påläggsboxen så därför slängde jag det som blev över.
Jimmy: Men... Du kunde inte tagit en ny box till den resterande skinkan då?
Egoina: Jaha.. Oj.

hahahahh :D


Avslutningsmiddag 10 juni ♥

ååh, jag har ju helt o hållet glömt bort att lägga in bilder från avslutningsmiddagen i onsdags också. Eftersom att vi slutar 9an detta året så är det våran tur att gå på 'avslutningsmiddag' i skolan. Vi åt god mat och kollade på gammla bilder och videos sen i sexan och sjuan, det var verkligen jättekul att se. Men.. jag saknar dom redan o det har bara gått en dag utan min älskade klass. Tack så jättemycket 9a 9b lärarna och tjejjerna i 8an som var med och fixade allt ♥


Vi lekte denhär 'näsa mor mage' leken, haha riktig är den faktiskt, hah!

Haha, mjo visst ser man lite rolig ut när man leker sånahär konstigheter!



FEST MED DOM BÄSTA ♥

Förlåt för en skitdålig uppdratering här på bloggen, men det har varit så j*vla mycket nu. Igår var det skolavslutning, det ska bli så sjukt gött med sommarlov men det var verkligen riktigt hemskt att lämna klassen, för alltid! Men bilder och mer om skolavslutningen kommer senare.

Efter skolavslutningen åkte vi hem och fixade till oss litte till och bytte om, och sen blev det klassfest med både 9a och 9b, Tack så jättemycket för kvällen, kunde inte bli bättre än såhär ♥




Tack så mycke för kvällen hemma hos dig Charlotta, tack 9a & 9b <3
     


TACK FÖR DAGEN 9B ♥

JuppJupp, Dagen tsm med klassen idag var helt underbar. Först klättring på klätterklubben, aldrig klättrat förut somsagt men det var skitkul och en aning läskigt måste jag säga. Sen åkte vi in till stan och åt en jättegod lunch bufé på Bull's, och efter det körde vi gokart! haha, det är bland det roligaste som finns asså. Och jag måste bara säga.. hihi jag vann först över alla, vi var uppdelade i 3 gruppen och jag hade den bästa tiden av alla killar, tjejer och vvåran lärare, stolt! :D haah, sen gick jag och fem andra med i finalen, men då började det spöregna och ddet blev SKITHALT vrekligen, ni är underbar allihopa <3






Stressar som vanligt ♥

Dagen har varit super tillsammans med klassen. Vi var först och klättrade på klätterklubben. Skitläskigt med kul! sen åkte vi in till stan och åt på resturang, och sen körde vi gokart, SKITKUL! Men nu hinner jag inte skriva om det, kommer bilder imon! Nu måste jag kila ner, anna kom nyss och vi ska fixa oss. Sen ska vi till skolan på avslutningsmiddag med alla 9orna. Kommer bli trevligt tror jag! ;) 
Ha det fint ♥


My har fått paket ♥

Som jag skrev innan så hade jag ju fått ett litet paket idag när jag kom hem från klassresan. Det är nämligen så att jag skulle ju få min "skolavslutnings present" på torsdag när jag slutar skolan. men idag åkte mami och papi till malmö, och då ville hon ge mig paketet innan så jag kunde ha *det* på mig på avslutningsmiddagen imorron och skolavslutningen på torsdag!


Man kanske inte ser det så bra, men dom har stansat in "mysan" på dendär
silversmycket runt snöret, så den ska jag hänga tsm med mitt " Lev din dröm"
halsband jag fick för några dagar sedan, men nu öppnat vi paketet tycker jag!

Tack så mkt mami! Jag tycker dessa armbanden är skitsnygga verkligen.
eller ja, dom är söta! men iaf, blev jätteglad när jag fick det! Ingen jättebra
bild detta precis, men hoppas den duger sålänge iaf   ♥

Men inte nog med det, så hade hon varit och handlat strumpbyxor till
mig, en ny mascara och ett parfym prov, som luktade underbart gott!



KLASSRESA MED 9B ♥

Jag är hemma från våran lilla klassresa, så nu tänkte jag berätta lite om den för er också! :) Igår morse åkte jag och klassen buss i ungefär en halvtimme till Simlångsdalen där vi hade en massa packning med oss & hämta upp kanoterna. Sen så paddlade vi kanot i 1 timme ungefär till en liten Ö där vi kunde äta, och på vägen dit blev det såklart vattenkrig så man var blöt hela dagen efter det, hah! Sen så paddlade vi vidare, i 1½ timme ungefär. Denna sista vägen var riktigt rolig måste jag säga. På ett ställe blev det strömt och kanoterna kom inte imellan stenarna, så där satt jag,anna,linnea i en kanot i typ en kvart och bara skrek, sen kom några killar i klassen och fick hjälpa oss loss. Allt detta filmade Linnèa på sin mobil, men när vi hade kommit fram så slog vi upp tältet vid en skog och senare på kvällen satt vi alla ute på bryggan och åt pizza i solnedgången, supermysigt & kul var det,. TILLS linnéa tappade sin mobil i sjön, och den hittade vi aldrig mer! haha, så den videon kan vi ju glömma! Sen hade vi det bara mysigt på kvällen, vi satt och snackade runt en eld. Vi paddlade runt i sjön lite, badade och låg i tälten och hade det bra bara!

Tack till alla i min underbara 9b, ni är bäst . slut


Här är vi allihopa, snygga med flytvästar & redo för en lång paddling! :)

När vi var framme la vi oss på bryggan och solade och tog det lugnt! :))
    
Sista bilden på supernsygga sofie,jag, anna! haha! mer bilder kmr nog :)


Förrsten, Jag fick även ett parket idag när jag kom hem som jag skriver
om i nästa inlägg, så kika in om en stund igen vettja! :) puss på länge  ♥
 


VI SES PÅ TISDAG ♥

Godkväll darrliings, som jag har sagt till vissa av er så ska jag iväg på en "klassresa" imorron tills på tisdag. Och det betyder också att det kommer inte bli något bloggande alls under morgondagen & tisdag förmiddag. Vad vi ska göra får ni reda på, på tisdag när jag har kommit hem då jag lägger in bilder och sånt. Sålänge får ni en bild på mig & klassen, ha det så jättebra! ♥


Förresten, vinnaren till min gisslek idag blev amanda! Det var ju klart min älskling Tom Kaulitz händer på bilden! Duktigt av henne att hon kunde se vems händer det var, så fort! Kul att ni andra försökte också, kanske kommer det fler gisslekar i min blogg hädan efter!?  :)


GISSLEKEN ♥

Jag tänkte köra på en dagens fråga nu, men istället så kanske vi ska ta
en "gissleken" istället? haha. Den som svarar rätt svar snabbast bli länkad
i mitt nästa inlägg! Kanske ingen stor grej, men behöver få lite humör såhär
på söndags eftermiddagen! Så starta era hjärnor & börja tänka nu alla : )

Så frågan är: VEMS HÄNDER ÄR DET IGENTLIGEN PÅ BILDEN?
en liten ledtråd är att det är en från ett band/grupp.


Angelina Jolie ♥

Gomorron bloggen! Klockan är strax 12 och jag har precis ätit frukost :) Igårkväll var jag i parken tsm med 7 andra och grillade och lite så, mysigt! Idag ska jag först ut och sola lite, solen kikar fram lite här idag i halmstad & sen ska jag städa mitt rum som är jätte äckligt nu & sen iväg på nån grej med min lillebror & hans klass, inte så roligt men får väll ställa upp ibland!

Och jag måste bara fråga.. Är det bara jag eller tycker ni också att Angelina Jolie är sjukt vacker? Visst finns det kändisar som är snygga och vissa mindre snygga, men jag tycker verkligen hon är helt perfekt denna tejjen, eller kvinnan ska man kanske kalla henne!  Hennes utseénde och tatuering på axeln skulle iaf jag inte tacka nej till om jag får gissa! åh! ♥



6 JUNI ♥

Ikväll ska jag iväg och grilla med typ tio kompisar eller nått i en park, blir säkert mysigt! Och nu har jag precis duschat & ska äta frukost, bättre sent än aldrig! Är jättetrött idag så kommer förmodligen inte orka skriva så många inlägg idag, får bli en liten bloggpaus bara för idag! men ni får ha en superbra lördag om vi inte hörs! ♥

milajki ♥

Gomorron mina änglar!

Klockan är halv tio, och jag är fortfarande hemma! :) Har nämlign sovmorgon till 10 idag för vi hoppade över tyskan. Så istället sitter jag och kollar på världens sötaste smycken från milajki. Jag blev helt kär första gången jag såg dom på Fokis blogg, och tycker fortfarande de är dom sötaste smyckena som finns. Måste köpa mig ett sånt armband nån gång! :) Det roliga är ju att man kan köpa lösa smycken till, som man kan ta på & av och byta plats på,  ♥




(gick inte ladda upp inlägget imorse av ngn anledning, så det kom nu isf)


FRISÖREN ♥

Som jag skrv innan så skulle jag ju till frisören idag, och nu är jag hemma från ett två timmars besök där! :) Först hade jag tänkt att göra några mörka slingor i håret, men istället bestämmde vi oss för att tona det helt istället, så nu har jag det mörkbunt igen! Min färg hade ju bleknat & blivit så tråkig i solen innan. Och äntligen är mitt slitna hår borta! toppade 1½cm ungefär & tunnade ut det en del.

KOMMENTERA GÄRNA VAD NI TYCKTE, BRA ELLER DÅLIGT?  ♥






Lily Allen - Fuck  You   ♥

TÄVLING ♥

Hej, hoppas ni har haft en jättebra torsdag? Min har varit helt okej, har precis bakat två kladdkakor som blev perfekta och om 1 ½ timme ska jag åka ner till stan, till frisören! Efter det kommer det före & efter bilder så kika in då vettja!   :)

Förrsten så är jag med och tävlar om ett par skit tuffa leggins från Nelly.com HÄR, så kika in och va med & tävla du också. Jag själv skulle bli jätteglad om jag vann dom, för dom var riktigt balla & kan göra en tråkig outfit dösnygg!


SKRATTA ELLER GRÅTA? ♥

Imorrgon är det bara en vecka kvar tills skolavslutningen. Jag älskar skolavslutningar för dom är så mysiga & sommarlovet har jag längtat till något helt otroligt mycket, det kommer verkligen bli jätte mysigt med ett långt sommarlov nu om bara en vecka. Men endå är det något i mig som säger imot. Vi har gått tillsammans i 4 år nu, och vissa av er har jag gått med sen sexårsgruppen, alltså i 10 år. Och nu, bara helt plötsligt så kommer alla vi 24 bara splittras?.. Jag tycker verkligen detta är hemskt, visste våran vänskap och allt försvinner såklart inte. Men endå känns det som att man kommer glida ifrån vissa när alla börja nya skolor & träffar nya människor.
Ni är verkligen underbara, 9b  ♥


MY TIPPSAR! ♥

Här kommer tre små skönhets tipps till mina underbara läsare. är det dags att köpa en ny parfym, raka benen eller hitta ett bra balsam så har jag några bra tipps här till er, med någorlunda billiga priser.
 
Den gröna DKNY parfymen är min absoluta favorit. Jag har älskar denna doften sen den började säljas i affärer och jag har fortfarande inte tröttnat på den. Den luktar riktigt fresht och gott, och jag använder den varje dag! Den finns i nästan alla smink-affärer som kicks, åhléns och liknande.


Istället för att raka benen så kan man också använda 'veet' som är en slags hårbottagning. Man tar en klick av krämen i tuben och kletar in benen, låter den värka i några minuter och sen går man in i duschen och drar svampen på benen & sköljer bort krämen, och sen är benen super mjuka & allt hår är borta. Jag har testat både den rosa och gröna, och jag måste säga att den rosa är mycket bättre. Den enda nackdelen är att krämen lucktar ganska så starkt, men resultatet blir super!

Och sist men inte minst, ett balsam! Jag har testat tusentals olika balsam och vissa är bättre & vissa sämre. Men detta har jag verkligen fastnat för direkt. Håret blir verkligen sikeslent och gör det jätte enkelt att borsta efter tvättningen. Det finns att köpa i vilken affär somhelst som har hårprodukter och har ett bra pris! För er som har färgat hår, köp det! :)

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG? ♥

Joo, det är ju somsagt bättre sent än aldrig! För jag har lovat och lovat men helt och håller glömmt bort att lägga in bilder från modevisningen, nu har jag dom men dom blev ganska så jättedåliga så här kommer istället en video i slutet när några bara går en snabbis på scenen igen! Dom var superdiktiga, och det bästa är ju att dom har gjort kläderna själva!


Om ni vill se mer på modevisning, så klicka er in på youtube och sök på "sture gymnasiet" så kommer del 1-9 där, det var åk 1 till 3 på gymnasiet här i halmst!     ♥


HOT OR NOT? ♥

Joo, jag har helt och hållet glömt bort att fråga om vad ni tycker om årets sommar hitt på skor, gladiator sandalerna! Fört tyckte jag inte alls om dom, men nu tycker jag dom flesta är riktigt snygga. Min mamma tjatar på mig att jag bode köpa sånna för dom är "såååå snygga" tycker hon, så kanske ska passa på nu när affärerna är fulla med alla möjliga färger & modeller? :)


RSS 2.0