♥ Huvudet bland molnen

Fortfarande själv på salongen och jobbar som en tok om dagarna, alltså helt underbart med helg nu. Festade in det ordentligt igår med en grymt bra förfest hos Soffan och där efter Underbar premiär. Idag har jag sovit bort halva dagen och där efter varit och stohandlat med Ola. Ikväll blir det restaurangbesök och fira storebror som fyller 22 bast. Alltså dax att försöka rycka upp sig nu och bli lite människa igen.
 
 

♥ DRÖMMAR SÅ STORA

Söndag, grått, spöregn och jag har inte gjort ett skit. Nej inte ett enda litet skit, världelös dag. Hoppas på förbättring, hoppas på vinter, jag vill ha jul. Innan dess ska det flyttas, ja om bara 4 veckor närmare bestämt. Sen förväntar jag mig en äventyr. Stora äventyr. Lämna Halmstad, lämna landet för att spendera en tid på varmare, exotiskare och vackrare platser än här. Kollar bilder från cypern, världens lycka. Hoppas på att lika bra som den resan blev kan nästa bli, och lite där till. Nu ska jag planera upp detta.
Vi två lyckades få denna veckan att bli till världsklass.
 
 
 
 
 

♥ HELG I GÖTET

Hemkommen från en underbar helg i Göteborg. Samma visa varje år, lika trevligt varje gång. Åkte upp i fredags förmiddags och startade med favoritlunch på Lydias, shoppade och hade trevligt. Eftermiddagen spenderades på hotellets spaavdelning med bastu & bad, och kvällen fortsatte på hotelrummet med Idol, massa gotte och mys. Sov som stockar och startade sen lördagsmorgonen med en underbar hotellfrukost och fortsatte sedan dagen med shopping och äventyr på Göteborgs gator och torg. Nu är man nöjd igen.
 
 
 
 
 
 

♥ DURACELL I FARTEN IGEN

Godmorgon mina vänner, klockan börja närma sig lunch och jag börjar sakta men säkert känna mig som människa igen. Herregud vilken kväll igår! Blev somsagt förfest i Sofies nya lya, trillade in mer och mer folk under kvällens gång, knackade på och bjöd in grannarna & många glas vin och annat slank ner. Sjukt lyckad förfest med följd av en utgång där man lyckats vara överallt och ingenstans, ena sekunden tillsammans med okända människor och andra sekunden forever alone på halmstads gator. (ja eller yrandes runt på herrarnas pissoar) Men somsagt, grym kväll från början till slut. Tack fina vänner. ♥
 
 
 

♥ I LOVE YOU

ÄNTLIGEN fredag imorgon. Full fart på jobbet från 9-18 sen väntas fredagsmys med sara. På lördag kör vi på utgång med brudarna & föris i Sofies nya lägenhet, längtar redan. Medans livet annars rullar på som vanligt drog mamsen & papsen lite spontant till Kreta imorse. Ja, jag är avundsjuk. Men det finns ingen som förtjänar en veckas semester så som ni nu, ni förtjänar det absolut bästa och hade jag haft möjlighet hade jag unnat er detta oftare. Jobbtokiga som jag vet inte vad är ni, men ni gör allt för det ni brinner för. Så för guds skull, passa på njuta av en av era få ledigheter nu. Ni är det finaste jag har. Ni är guld i mina ögon.
 
 
 
 
 

♥ När livet bara vänder.

Finbesök igår eftermiddag, av mina goa chef som jag inte träffat på veckor nu. Var underbart att få se dig på benen igen men fruktansvärt att se dig så ledsen. Kan inte fatta hur allt bara kan vända sådär.
Du är en kämpe ♥
 
 
 
 

♥ Ny vecka, nya utmaningar.

Godmorgon! Måndag igen. Startade dagen med en löprunda i soluppgången. Fantastisk känsla såhär i efterhand. Helgen har varit väldigt lugn, men också väldigt skön. Snabba cash på bio i fredags med ett gott gäng, Heldag i Helsingborg i lördags. Strosandes i underbar värme & solsken. Nya löpskor inhandlade, tack vare proffshjälp på Löplabbet hoppas jag nu med hela mitt hjärta (bokstavligen) att mina ben blir bättre. Kvällen bestod av matlagning, taxi till/från fest, och där emellan film & godis nerbäddad i soffan. 
 
 
 
 

♥ HEJDÅ SOMMAR 2013

1 september idag, börjar nu inse att sommaren går mot till slut. Men trots mycket jobb och bara tre veckors semester i sommar känns det som att allt jag velat hinna med har jag gjort. Det har utan tvekan varit den bästa sommaren någonsin (tyvärr sommar-10 du ägdes i år) Underbara dagar och nätter spenderandes tillsammans med underbara människor i min omgivning. Många nya människor, minnen och skratt har det blivit. Cypernresan i sommar ligger på topp, och jag har minnen jag kommer leva på i all framtid. Så nu är det bara att blicka framåt, och planera nya kommande äventyr. Jag är förväntansfull. ♥
 
 
 
 

RSS 2.0