Sommarkväll med familjen

Underbar torsdagskväll ute hos familjen med släkt, vin, utsökt mat, strålande solsken och massa mys. Perfekt avslut på denna torsdag och en fullspäckad dag på jobbet. Håkan och strålande sol


Spelar Håkan högt och njuter av gassande sol, underbar måndag! Dagen spenderas i solsängen så mycket mer gjort än såhär blir det inte. Letar tatuerings inspiration till tusen, känner att jag snart får ett ryck igen. Mamma fick sin morsdagspresent idag och hon blev överlycklig, sådan mor sådan dotter säger dom väl. 

Tar över Danmark för en helg

Sjukt vilket satans ös Köpenhamn bjussade på igår. Skratta och grät i omgångar av ren glädje. Drinkar & dans och helt galna människor. Landade i sängen vid sex imorse. Idag känner jag mig lite som en zombi. Men så värt det!


Lördag & Köpenhamn

Jobb jobb jobb, lördag & lönehelg.. det är svettigt på salongen idag kan jag lova. Slutar redan om en timme dock då drar jag & några goa brudar ner till Köpenhamn och stannar över tills imon. Ser fram emot en bra helg!
Min nya fina älskade topp från Missme 💕

Strålande solsken vart jag än går

Strålande solsken, rödbränd hy, fyllt på garderoben med massa sommarnytt, och avslutar denna härliga dag med kvällsmat & mys med mina favs i Picassoparken. Bra dag! ☀️Kvällsmat på balkongen!!

Efter en helvetes natt var jag ganska så glad över att det äntligen var tisdag idag, vilket betyder två dagars ledigt. Har varit några riktiga skitdagar senaste veckan så idag har jag bara tagit dagen som den kommit, fixat med allt jag legat efter med, tränat & som grädden på moset har vädret varit något helt fantastiskt. Nu blir det kvällsmat på balkongen, den första sedan jag flyttade in här i min lägenhet faktiskt. Skål på det! 


Helg mina vänner!!

Helg, ja ännu en jobbhelg. Mingelkväll på premiären av Salt igår, sofflördag idag med gotte & film på tvn. Ser fram något väldigt mot tisdag då jag är ledig. Blivit väldigt mycket jobb nu så känns som en paus hade behövts, typ igår redan. 

Söndagsterapi

Extremt välbehövligt söndagsmys detta. Nu blir det film, och massa mys resten av kvällen, natten. 


Allt har sitt pris

Nöjd och stolt över min prestation senaste månaden då jag varit strikt på kosten och inte rört en godisbit eller bakverk på en månad. Några välbehövliga kilon har tappats och jag kan ikväll efter att både jobbat & fyllt på kylen slänga mig i soffan till en film & unna mig det godaste som finns.. En stor skål godis! 

Kreativ torsdag

Vaknade och kände mig extremt pysselsugen idag, fixade frukost & rusade sen ner till stan för att råna päronens butik. Väl hemma blev det tre timmars pysslande av en egengjord kokbok. Eller, rättare sagt en matbok som ska inspirera mig själv gällande omtyckt men samtidigt bra mat för mig. Där efter har jag städat & pyntat lägenheten fin. Ikväll har jag gjort egengjord granola som jag nu ska avnjuta till kvällens tvhäng. Bra dag trots spöregn & noll träningsmotivation.

Ledig tisdag

Traditonell ledig dag, som innebär shopping, mathandling & nya naglar. Det fina vårvädret byttes ut mot pissregn, men vore synd att klaga på något sådant. Trevlig tisdag! 
Idag byter vi ut guldnaglarna mot orange! 

Myser med min favorit

Bjussa mamsen på laxmiddag & myskväll idag efter jobbet. Bra lördag, nu taggar vi till för jobb imon. Godnatt.  🌙💕Solsken

Klockan är halv tio på morgonen och jag sitter med frukosten ute på balkongen där solen fullständigt gassar på. Håkan spelas högt ut över min gata. Vilken fantastisk känsla. Jag älskar vädret! Jag älskar min balkong, hela min lägenhet. 💕


Valborgsmys

Jobbat en vecka i streck nu, Valborg idag och sjukt mycket att göra. Två dagars ledigt väntas och det känns mer än bra. Firade in Maj månad med ett härligt häng på Bulls där allt var på topp med god mat & bästa sällskap. Nu sommaren 2014 är du varmt välkommen 💕


RSS 2.0