Festligheter står på schemat!!

Helg, underbar känsla och väldigt behövligt för tillfället. Starta dagen med spinning, köttade på ordentligt och fick hjärnan att pausa från annat. Där efter lite ärenden på stan, hälsat på mamma, fixat födelsedags presenter och strosade omkring i min egna lilla värld. Väl hemma laddade jag upp med en skål godis och startade årets julstädning & pyntning här hemma. Nu är lägenheten fin och redo för första advent imorgon. (För övrigt något jag är helt överlycklig över, en sån decemberälskare som man är) Precis dratt igång mina norska gudar Broiler på högtalarna här hemma och ska nu ladda om för 20årsfirande, grymt!

Välbehövlig ledig dag

Tisdag, vilken Underbar dag. Fick besked tidigt imorse att jag blev ledig pga lite strul på jobbet. Gick upp och åt frukost, i lugn och ro för en gångs skull. Låg och drog mig i soffan tills jag kände mig redo för julklappshandling och shopping på stan. Har fått gjort massvis idag, och många julklappar är nu inhandlade. Även hunnit med storstädning av lägenheten, shoppat, lagat mat, hälsat på familjen, sprungit ärenden, slått in julklappar, gjort fina julkulor, varit på spinning, fikat & avslutningsvis varit en sväng hos brossan och spenderat kvällen. Minns inte när jag hade ledigt en dag såhär mitt i veckan, guld värt säger jag bara.
 
 

INSPIRATION

Nerbäddad och bänkad framför Ensam mamma söker & Paradise hotel. Det är mina måndagskvällar de!
Livsinspiration

En bättre söndagseftermiddag

Avslutar en fantastisk helg med Gäster på schemat klockan 15.00 idag. Innan klockan var slagen hann jag med att städa, tvätta och vika tvätt, vara ute en sväng i det underbara vädret, handla frallor till eftermiddagen och bakat en kaka som för övrigt blev supergod. Nu har jag haft inflyttningsfirande med både vänner & släkt. Fick en dammsugare av min farmor som inflyttningspresent, så glad! Det är en sån tråkig (och dyr) investering så det hade jag dratt på länge. Nu blir det soffläge och film resten av kvällen skulle jag tro.

Efterlängtat fredagsmys

Mysig fredagskväll med en blandning av tacos, idol, mys, ljus, godis, mängder av skitsnack & nyslingat hår. Nu ska jag ligga uppe halva natten och kolla paradise hotel, underhållning på min nivå. Godnatt!! 💕



Ingen gnista

Bode skaffa mig en dagbok, perioder som dessa behöver jag bara skriva, ja eller framför allt prata av mig. Lätta på hjärtat. Kan inte riktigt tänka klart, klarar inte av att vara ensam som jag i vanliga fall älskar så spenderade ännu en kväll hos familjen igår, kändes underbart. Veckan har varit fullständigt upp & ner vänd, tänker för mycket men får inget gjort. Uppe halva nätterna, kan inte sova, tränar inte, vill inte gå upp på morgonen, ingen ork, igen gnista. Byter för tredje dagen i rad ut frukosten mot pepparkakor. Äter ingen lunch byter allt mot onyttigheter, hoppar över passen jag har inbokade, mår illa varje dag, irriterad, förvirrad, det är konflikter och jag är allmänt jävla pisstoff för tillfället. En dag kvar, sen är det helg. tid till att pusta ut. Skönt! 



♥ OVERTHINKING

Raka vägen hem efter jobbet igår, slängde mig på cykeln för att få spendera så mycket tid som möjligt hemma hos familjen. Behövde detta mer än både städning, träning och annat som egentligen stod på schemat efter jobbet. Thaimat, choklad och mina underbara päron räddade min tisdagskväll. För övrigt känns allt kaos. Men dom lyckas alltid få saker att bli bättre. Sovit några få timmar inatt och har en lång dag framför mig på jobbet.. känns inte pepp för fem öre men nu är det bara att bita ihop. Hade dock såå gärna krypt ner i sängen igen om spenderat hela dagen där.
 

ÄNTLIGEN en ny säsong!!

Paradise hotel är igång, och jag är världens gladaste igen. Inget lär väl dock slå den norska säsongen som jag kan innan och utan, men det har börjar bra.. gott om iq-död-fiskmås-människor som man lär får skratta mycket åt. Här lär jag sitta bänkad varje vecka!! 



♥ Landat skönt i soffan

Söndag, och ja ni som känner mig vet att hatet mot denna dag är stort.. Men senaste tiden har även söndagar varit bra, lika så idag. Pigg och glad redan vid 9 imorse, varade väl inte såå länge dock då jag hade tvätt tid imorse och allt som kunde gå fel gick fel, typiskt my olsson jag vet. Men efter alldeles för lång tid i tvättstugan & några anfall senare cyklade jag hem till mamsen, åt frukost, mös lite, lånade bilen och gav mig ut på äventyr. Ja sen har jag flängt runt i Halmstad hela dagen i jakt på saker till lägenheten och med ett (jävligt) dåligt lokalsinne tog detta cirkus fyra timmar. Köpte mig en påse naturgodis (vad annars) för att överleva, viste som vanligt precis vad jag ville ha, vilket oftast är det som inte finns. Men skam den som ger sig. Mätt på godis begav jag mig sen vidare en kort sväng till gymmet. Hopp in i duschen, och nu senaste timmen har jag sprungit runt här som en tok halvnaken med hög musik i hela lägenheten, vikit tvätt, lagat mat (håller på) dammsuger, sjunger lite och bara älskar att bo själv och ha tio bollar i luften samtidigt. Skönt att landat i soffan nu dock måste jag erkänna, puuuh.
4 timmar tog det, men klockan jag var ute efter är nu MIN. Har även köpt en massa mysigt julkul som
ska pyntas här hemma om cirkus två veckor. Även en gran, av plast.. trodde det aldrig. men så blev det.
 

Favorit Tee & det godaste jag vet

Köpt världens godaste tee från Lipton, vanilj & karamell!!! Ja, vilken bra kombo. Och tillsammans med min efterlängtade måste-ha-fredags-chokladpåse blev det ännu godare. Inväntar dagens näst näst sista kund, seeen firar jag helg!!! Trevlig helg från en glad tjej trots regn & illamående (haft skumt illamående en vecka nu.. gravid? döende? Vad vet jag) tjollahopp. 





Torsdagsmorgon

Godmorgon, får knappt upp ögonen idag. Full rulle på jobbet igår, träning & middag där efter och kom inte i säng förrens sent, och det kändes idag. Dagarna springer iväg, fredag imorgon redan!!! Blir myskväll med tjejerna och på lördag ser jag fram emot en lång härlig sovmorgon, gäller att blicka frammåt! Men först och främst ska denna dag betas av, dax att göra sig redo för dagens första färgkund. Trevlig torsdag mina vänner 💕
mästerkocken har varit i farten igen, mumms!!!

Nedräkning varje dag

32 dagar till min 20 årsdag 
42 dagar till julafton
57 dagar kvar till Thailand

Och där av endast 34 jobbdagar kvar till vi reser iväg, det känns bra. Känner mig hyfsat nöjd måste jag erkänna. Trots skitväder och att jag måste jobba över ikväll, bara att kriga på. 





Mys söndag med familjen

Hemma hos mina favoriter, firar papsen och god middag står på spisen. Har precis gått rundvandring i huset som egentligen skulle bli mitt hem också, såå mysigt dom har fått det. Nöjdare än aldrig förr, mina små älsklingar. Här ska jag tillbringa hela min söndagkväll.

♥ Fars dag, det ska vi fira.

I fredags var det bara pang rakt ner i soffan efter jobbet, en kväll bara för mig själv, dödstrött. Åt gott, en rejäl skål med choklad, idol och somnade gott efter några timmar. Lördagen bestod av träning, städning, handla, tvättning, och en runda på stan (mer vuxenpoäng än någonsin tidigare) sen hem och fixa iordning inför kvällen. Fick hit goa tjejer & killar under kvällen, drack vin, bjussade på kex, ost, pesto, oliver och massa gott som vi satt och mumsade på hela kvällen med musik och gott sällskap. Idag är det söndag, en riktigt slappesöndag. Ikväll ska jag hem och hälsa på familjen, fira min favoritgubbe eftersom det är Fars dag. ♥
Tillbringar större delen av denna söndag i soffan, goda pestoknäcke & dricker mitt nya favorit te.

På bussen mot jobbet

Torsdag & veckan börja närma sig helg, känns fantastiskt. Varit en fruktansvärt jobbig & seg vecka på jobbet så trodde aldrig denna veckan skulle vara över. Väl hemma igårkväll hoppade jag träningen, bäddade ner mig i soffan i min ensamhet med chips & bonde söker fru. Ringde mamsen, och efter ett samtal på nästan två timmar kunde jag sova gott & plötsligt känns denna morgon inte alls så jobbig som jag trodde. I helgen väntas inflyttningsfestligheter, träffa tjejerna, farsdagsmiddag & åka hem till familjen och kolla hur dom fått iordning i sitt nya hus, detta ser vi fram emot. 
Mitt hjärtegull 💕

Inväntar årets mysigaste dagar

Åh för tusan, hoppa över november månad. Jag vill ja vinter, snö, jul, pynta lägenheten fin, baka julgodis, vara ledig, köpa julklappar, äta skumtomtar, mysa med familjen, se det snöa, tända ljus och fylla 20. Jag njuter av varenda sekund i december månad, fantastiska tider. Och inte nog med det, när allt detta bra är över så fortsätter det ännu bättre 3.5 vecka i Thailand. Bättre start på året blir det inte. Längtar så till allt!! 🎄💝

Lördagens festligheter

Grymt bra kväll igår, förfest med tjejerna och där efter halloweenfest hos E & grabbarna. Sjukt roligt och massa fulla, utklädda och goa människor. 

RSS 2.0