♥ När viljan tar över

ÄNTLIGEN. Tre månader utan träning, noll motivation & inte ens tänkt tanken på att sätta foten på gymmet som tidigare varit mer eller mindre som mitt andra hem. Äntligen har jag kommit igång igen, och det känns underbart. Löpning 3 dagar i veckan senaste veckorna vilket resulterade att jag anmälde både mig och mamma till Prinsensminne 2013. Så i lördags, 11.00 sprang jag mitt första lopp någonsin. 1 mil, vilket jag aldrig klarat tidigare. Med bra tempo, inte ett enda stopp och en jävla vilja som gjorde att jag var i mål igen efter 56 minuter. Kan inte annat än att vara stolt över mig själv, verkligen. Och fler lopp ska det bli! GO.
 
 
 
 

♥ But i still don't know why

 

 

 

 

It's amazing I'm in this maze with you
I just can't crack your code

One day you screaming you love me loud

 The next day you're so cold

One day you're here, one day you're there, one day you care.

 
 
 
 
 
 

♥ mysigamyfredagsmyser

Full rulle på jobbet, men nu är det äntligen fredag och två dagars ledigt väntar. Övergiven, huset för mig själv och jag bara njuter. Fredagkväll i min ensamhet. Varma mackor, en fet skål godis, tända ljus och Håkan spelandes högt som fan. Jag njuter av min ensamhet, trött som ett as. Soffläge resten av kvällen.
 
 

♥ A little party never killed nobody

Gårdagen, en av sommarens mest spårade utgångar (förrutom napanätterna) landade i sängen 05.00
imorse. Sov tre timmar, drog till stranden, dog några timmar & sen bakiskäk och mys hela kvällen.
vore synd att klaga på dagar som dessa. ♥
 
 
 

♥ River en vacker dröm

Ledig dag i torsdags, spenderades tillsammans med Sara. Roadtrip till Helsingborg, väla för att sedan köra vidare till Sofiero för att se fina håkan. Sjunde gången gillt så att säga, lika jävla fantastisk som alltid. Sofieros slottspark var det finaste stället jag varit på och sätt Håkan. helt fantastisk ställe. Fantastisk kväll.
 
 
 

RSS 2.0