♥ BLACK

Guldstjärna till mami som lyckades få tag i dessa byxor i min storlek, så snygga! får invigas till helgen ♥





♥ Tror jag saknar det som inte ens finns

Åh känslan av en renbäddad säng = underbar! Helgen har bestått av mängder av film, paradise hotel tittande, slappande & resturangbesök. väldigt skönt! Nu väntar en rätt fullspäckad vecka. Godnatt finisar 
Tumblr_lykfq7yubw1r640keo1_400_large



♥ En av de värsta känslorna

Känner mig dålig på bloggfronten, men så får det vara ett tag! Känner mig väldigt stressad på allt för tillfället. Sån jävla press på mig och skolan är åt helvete för tillfället. seriöst. Så trött på lärare som inte har koll på ett skit och regler som ändrs fram och tillbaka till det stora frisörprovet jag ska göra denna terminen. Panik är vad jag har. Men, nu ska jag sälänga ihop vääärldens goaste wookgryta och sen fixa skolarbete.


från dagar då humöret var lite bättre, med mina finisar!



♥ Inspiration

Dagen har bestått av skola, lunch på en thairesturang, jobb och nu ikväll blev det gymmet. Nu blir det att kolla vidare på paradise hotel som är det enda jag gjort de två senaste dygnen. Hörs mer imorgon ♥
645200_large8fb93ccf001449f84f19e182_large
Tumblr_lybhyo0htk1rname6o1_500_largeTumblr_lya0yjjtyh1qjzvcco1_400_large



♥ Angelica Blick

Lördagsmys på högsta nivå igår med elin & annie! Lagade mat, kollade gladiatorerna, åt choklad fondue (finns det något godare?) kollade film och tjejsnack! Dömysigt! Idag blir bara massa slappande.

vad är perfektion om inte detta?



♥ Du skapas, du vaknar och andas in

Skönt att börja dagen med ett 80 minuters boxningspass! Riktigt lökigt men fyfan va roligt det var, så detta lär vi absolut gå på fler gånger. Nu väntas ett varmt bad & sen lördagsmys med elin & annie ikväll! ♥
Fina grejer!


♥ Är det uppenbart för dig,känns så uppenbart för mig

Hittade lite småfestliga mobilbilder som glömts bort! Ljuvligt. Men det var riktigt skönt nu med en helg utan festande! (och bakishumör) nästa helg blir samma, och nästa oxå. Men sen fyller en vän 18 och det ska firas stort! Och på lördag blir det förresten 90min box med annie, ser fram emot detta som tuusan! :D

Discobowling med brudarna på B&B

Som ledde vidare till vin & en spontan onsdags utgång!

Här var förkrök på gång & firade pillen!

Busade lite på förfest hos patrik!



♥ We're sick like animals

Alltså herregud. Jag känner mig död i hela kroppen efter kvällens träning. Vi körde verkligen fullt ös i 1½ timme, vilket resulterade absolut 0 energi kvar. Den känslan är underbar. För övrigt är jag röd som en tomat efter x antal för många minutrar i solariumet idag. suck! nej nu ska jag sova & samla nya krafter ♥
Tumblr_luxzerdwbv1r1u0gno1_500_large


♥ Lyckokaka



Ja, så stod det i en lyckokaka jag fick igår! låter väll rätt bra tycker jag. ♥



♥ SOLDIER

Nytt till i vår! militärgrön väst som kommer vara perfekt som jacka när det blivit aningen vårigare ute!





♥ Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Fredagskväll = filmmys med ett gäng goagrabbar & annipani. Idag = sova+vila+slappa + massa MUSIK! ↓
Young wild and free, tröttnar aldrig!

Norlie & KKV's senaste, så jävla skön!

I'm day dreaming, lite partysugen blir man allt!




♥ Han sa 'nu tar jag dig till himlen

Sovmorgon, skola, träning och bakning. Helt okej torsdag! Kakan blev god som satan! Sitter nu dödstrött och käkar nygjorda köttbullar, bra tidsfördriv! (idiot?) Lång dag på praktiken imon. så jag måste sova Nu.


                                                                                                    Skönaste låten för tillfället!

  


♥ Some new things!

En timmes skola idag, underbart. Sen blev det shopping, bland annat toppen här nedan (och ja, den är faktiskt finare på) och även några nya spetstrosor från gina tricot! stort + för deras underkläder!





♥ I wanna show you, I'll try forever

2 timmars träning på gymmet nu ikväll. Jag är död. stendöd! Men jag är stolt över mig själv att jag lyckats hålla mitt mål med 4 pass/veckan. Nu ska jag även försöka skippa festandet ett tag, skönt. (spännande)




♥ HEY HO LETS GO

Första skoldag - check! väldigt flumm dag, fick inte ett jävla piss gjort. seriöst. Och jag har varit totalt hyper. (damp?) börjar undra. Men efter gym, kvällsmat & ett varmt bad är jag dödstrött. Imorgon ska min trogna tränings kamrat annie köpa gymkort, äntligen! så nu blir det ännu roligare att träna!! LOVE IT! :D

Gina tricots nya sport kollektion, spännande!



♥ Call me crazy, but I was born to make a mess.

Vilken kväll igår! Började med en galen förfest hos patrik, och sen bjöd kvällen på massa dansande, fulla människor, konstiga drinkar, förbannade bartender (hehe undra vems fel det var) lite smått oväntande besök och deep talk på de. Hemma 05.30 imorse (!!!) haha. och skolan börjar imon. herregud! go girl!
401030_342427465768607_264203313591023_1499491_1343028785_n_large
390479_301981669839375_100000826321798_817572_803858743_n_large



♥ I won't sleep tonight

Sista lördagen på lovet! Utgång eller inte? Jo, det får det allt bli. I torsdags var det ju trettondagsafton, vilket också betyder utgång. Hade en sjukt bra kväll med pillen & jossan, springandes mellan lacoca för drinkar & underbar för dansandet. Och inte hemgång förrens halv 5.. kör på en repris ikväll hoppas jag.

Jatack till denna underbara sommaroutfit


♥ ONE TEASPOON TRASHWHORES

Alltså. dessa shorts! herrejävlar säger jag bara. Dom ljusaste är så sommriga! men de grå & svarta/leo är ju huur satans SNYGGA somhelst. Dyra, men så värt de. Ett par eller två, sen är min sommar räddad.





♥ Att ta en dag i taget är lättare sagt än gjort

Om 5 dagar börjar vi skolan igen, sista terminen på gymnasiet. någonsin. På ett sätt känns det skönt men samtidigt känns det läskigt. Jag vill inte plugga vidare, alltså måste jag jobba. Jag vill ju bli frisör, men har blivit väldigt tveksam till att göra gesällen. Ska jag bli frisör måste jag göra mitt delprov, i februari. Om EN månad. Och jag känner mig allt annat än säker och jag har inte ens modeller till alla momemt. Allt ska fixas själv, vilket lär bli både dyrt och stressigt. Upptill detta har jag ett stort projektarbete som är långt ifrån klart. Jag känner redan på mig hur denna terminen kommer bli. Jag är redan stressad. Men förväntansfull.
391563_2146948317567_1362065586_32054061_704271795_n_large
guldstjärna till er som orkar läsa allt detta.


♥ Ljudet som strömmar in i mina öron

Spelar bon iver (helt jävla fantastiskt) och gör mig redo för lunch på stan med annie och en stund. puss






♥ Något nytt upptill

Veckans tidigare köp! Ska försöka hitta mig en transparent skjorta oxå, kan säkert bli en bra kombo.





♥ Det är precis vad hon vill, hon vill vara blind

Min mobil är på lagning. igen! Ett tips till er som orkar med min blogg, köp aldrig en jävla htc wildfire (!!) Men trots mitt enorma hat så vill jag ha tillbaka den, har varken kontakter musik eller fb på lånemobilen. Men krånglar den EN gång till efter lagnigen blir det ett iphoneköp. och ett av dessa fantastiska skal.




♥ Nu tar vi nya tag & går in på ett nytt spännande år!!







RSS 2.0