♥ PARTYPEOPLE

Reng och grått ute. Döförkyld och mått pyton hela veckan. Ingen träning på hela veckan och benhinnor som tar kol på mig. Förrutom detta är livet underbart, jobbet rullar på, körkortet är ett steg närmre och imorgon är det fredag. I helgen väntas födelsedagsfirande & imorgon utgång med mina två favvispinglor!
 
 

♥ I LOVE YOU

Halva September har gått, så nu är det verkligen dax att säga hejdå till sommar och istället välkomna hösten. Känns knappt som sommaren har varit, det gick alldeles för fort och blev alldeles för få sommardagar. Men kollar man tillbaka på alla bilder inser man hur jävla fantastiskt den var trots allt.
Tack mina fina vänner ♥

 

♥ S H E W O L F

Blev en riktigt lyckad spontanutång i lördags med finfina brudar. Jobb igår, jobb idag & Imorgon är jag ledig!! körlektion, plugg, träning & shopping står på schemat. Sen är det snart helg igen PARTY! ♥
 
 

♥ LUCKY ME

Veckan som gått och har bestått av jobb, fika & bio med tjejerna, träning, höstväder, klippt lillbrossan, körkort pluggande, varit ute och ätit med bästa vän osv. Bjussar på lite bilder från detta. Trevlig helg ♥ 

♥ DAYDREAMER

 
 

♥ OFF PÅ BLOGGFRONTEN!!!

Blev en stört rolig utgång förra helgen (bjussar på två förfestbilder på mig och favvo) Lika så i fredags blev det utgång, dansandes på Mårtensson tillsammans med Pillen! Igår bjöds det på tacos & skräckfilmsmys hos sofie. För övrig består livet av jobb, jobb, jobb, körkortplugg, träning & galenskaper. Så, nu vet ni.

Känner att bloggen hamnar lite offside nu förtiden, ni finner mig på insta!! mmysanolsson

 
 
 
 

RSS 2.0