Lediga dagar

Haft två mindre vettiga lediga dagar, sovit som en stock och latat mig något väldigt. Dock hunnit med storstädning av lägenhet, tvätt, minigolf, lunch på stan med mini, häng på Bulls & bio med tjejerna. "Förr eller senare exploderar jag" såg vi och jag grinade som aldrig tidigare. Ett gott tecken på en lyckad kärleksfilm, otroligt fin. Ikväll blir det regn & åska, underbart. Soffhäng!!! 


Glad tjej checkar ut från jobbet!!!

Tackar för en fantastisk midsommarhelg, firar med familjemys & två dagars ledighet. Peace! En midsommarnattsdröm

Fantastiskt midsommarfirande igår med solsken och härliga människor. Mängder av god mat, alkohol och skratt under nattens gång. Tack snälla allihopa, ni är fantastiska. 💕

En somrig söndagskväll

Anslutar helgen på bästa sätt med mat på Oleary's med ett gott gäng, bowling med Sara Annie & Daniel, och tillslut lite mys vid Nissan med min snäcka innan det var dax för sovdax. Nu taggar vi till för jobb imorgon! 


Sommarkväll

Lördag och en underbar dag på jobbet avklarad, ganska lugnt & massa mys med tjejerna. Ledig söndag imorgon vilket gör att man kan njuta av denna lördagkväll till max. Fantastiskt väder ikväll så för tillfället sitter jag fastklistrad på balkongen med medina i högtalarna. Nu är det sommar mina vänner!!! ☀️🍓Du är helt jävla otrolig människa!!

Blev en helg i Göteborg full av sol skratt och glädje. Håkan gjorde det igen, och denna gången bättre än aldrig någonsin tidigare. Lördagens konsert tillsammans med 69000 (!!!!!) håkanfans var det mäktigaste jag varit med om, någonsin. Jag blir så rörd av denna människa. Kvällen var full av överraskningar som fick mig att sväva på moln för en kväll. Fullständigt magiskt, finner inga ord som kan beskriva.

Välkommen juni!

Mysig afton med middag & mys med tjejerna följt av förfest och utgång. Bra start att inviga juni månad (JUNI!!!!!!) ☀️🍸

RSS 2.0