♥ True friendship

Vaknade upp imorse och hade fått världens finaste sms av en vän. Rakt in i hjärtat gick det. Och det fick mig att inse att jag har världens absolut bästa vän. Det är något att ta vara på, du är guld värd ♥
 



♥ We were born to die

Det är lov, äntligen! vår, solsken och ledighet. underbart. Vad står på schemat inför lovet då? Träning, helsingborg, party, leta skor till balen, leta skor till studenten, leta studentklänning och komma på min balfrisyr (panik!!!!) Mycket som behöver fixas, känns som att tusen spänn på kontot räcker långt...

                                                                                                              Du är kung! ♥



♥ Morgondagen börjar närma sig!

Yes, snart helg! Men innan det har jag en stor dag framför mig imorgon. Provklippning på en ny salong i stan. Detta kan leda till världens möjligheter, eller också skiter det sig totalt. Men det måste bara göras!
                                                                                           ++ Frida Fahrmans fina flätfrisyr!



♥ Smyckeshanden

Onsdag = Kort skoldag och hård träning! Nu ikväll har jag slingat mamma & sen har vi bara myst här framför tv:n med en kopp te & farmors hemmagjorda frukostbullar, mums! En bra dag helt enklt.


                                             Äntligen köpt mig denna fina smyckeshand, blev även två nya earcuffs på de!



♥ HUR ballt!?

                                                                    ++ Jag bara älskar det, hur tufft somhelst!!





♥ Två månader!

Herregud, vädret ute är helt fantastiskt! Efter x antal timmars hårfixande, sminkande & fotograferande till mitt PA är jag nu hemma. Frukt & yoghurt i en solstol på altanen, och snart träning på gång. + + Såg nyss att det idag är exakt två månader kvar till balen. Herregud, jag längtar ihjäl mig efter denna dag!

                                                           Såhär fin blev cissi idag när vi jobbade med projektarbetet!



♥ Söndagsmys med tjejerna!

Perfekt avslut på helgen! Tog mig en lång sovmorgon idag, åt frukost ute i strålande solsken, övningskörde med pappa, tränade & ikväll bjöd jag hem tjejerna på grillat och filmmys. Så trevligt!



                                                Bilder från i somras, även då var det grillning & mys med tjejerna!


♥ Saturday night

Kvällen har spenderats i kvibille, med trevligt sällskap, badtunna & film mys. Klockan börja närma sig 04.00 Jag borde sova, för längesen. Imorgon väntar en lång sovmorgon & sen häng med gamla tjejgänget!

perfekta nattmusiken! ♥



♥ PERFECT SPRING

Då var det helg igen! Bytte ut kvällens festligheter mot en lugn hemmakväll med wook & film, minst lika bra det. Imorgon ringer klockan tidigt för träning, så nu ska jag krypa ner med ännu en film! godnatt ♥

++ vårens pastellplagg!



♥ Torsdagstankar

Torsdag = sjukt seg skoldag, grått väder och ingen energi till något. Så satans gottesugen, men ett löfte är ett löfte och det ska jag inte bryta. Efter skolan väntas träning, måste bara hitta en gnutta motivation först!
Supersöta sommartoppar som ska bli mina!



♥ Right now!

Projektarbete & träning, ja det är det som står i fokus i mitt liv för tillfället! Mycket jobb, men riktigt kul! Kvällen har gått åt till att redigera alla bilder till vårt PA, som snart äntligen är klart. Jag & en vän gör en kalender med olika teman, så bjussar på lite från de nu innan jag kryper till sängs, godnatt ♥








♥ I know i'm making trouble

Grillat för första gången i år, CHECK. Jag döör så gott!! För övrigt har dagen varit full av hat, seriösa psykbryt på lärare. 3 månader kvar i helvete, sen sätter jag aldrig mer min fot på john bauer något mer. Det känns där emot helt fantastiskt. Ja, jag behövde bara få detta ur mig i form av skrift. Godnatt  ♥

                                                      Jag måste ha en ny väska, något i denna stil hade varit fett grymt!



♥ En bra lördag, nu kryper jag ner!

                  
❥10 saker jag tycker om:
Sommarkvällar
Partyn
Nybäddad säng
Tatueringar
Åka tåg
Spontanitet
Kärlek
Levande ljus
Konserter
Killparfymer

9 saker jag tycker mindre om:
Lögner
Coca cola
Stress
Skogar
V-ringade tröjor
Snabbmat
Handleder
Ensamhet
Velande människor

7 saker jag vill göra i framtiden:
Hitta en fin lägenhet
Lyckas inom frisör branschen
Resa
Hitta min blivande man
Leva livet fullt ut
Hjälpa människor
Förbli lycklig

❥ 4 saker jag är rädd för:
Mörker
Höjder
Framtiden
Småkryp

❥ 3 saker jag ser fram emot:
Studenten
Balen
Sommaren 2012



♥ Vårfint

Lugn & skön fredagskväll med wookgryta & film mys. Imorgon väntar tidigt spinningpass, så godnatt

++ massa fint från nelly


♥ Morgondagen är för långt bort i tiden

Vilken sjukt grym kväll det blev igår! Vin, piggelin, linda bengtzing & fix hemma hos mig. Sen förfest med en massa trevligt folk och efter det studentfest. Efter några timmars sömn drog vi oss till skolan, 3 timmars samhäll stod på schemat, men 1 timme senare låg jag hemma och sov. såå underbart! Kvällen idag har bestått av träning & varit på invigning med mamma. Det har varit ett hektiskt dygn, så godnatt!



kvällens tema var Bad taste, och vi rockade!!



♥ You told me, you can do it!

Känslan av att verkligen kunna vara stolt över sig själv är underbar, det gör jag idag. Såhär dagen efter 11 timmars prov och förvånansvärt bra resultat. Full av energi och lyckorus. Perfekt start på veckan. happy!

Idag är det mammas födelsedag, hon är guldvärd! ♥



♥ Den stora dagen!

Matlagning & melodifestivalen med annie, perfekt lördagskväll! Nu väntar bara morgondagens stora prov, och klockan ringer redan 06.45! Trots att det är bland de viktigaste proven jag gör under min skolgång så är jag inte nervös. Jag vill bara få detta överstökat NU. Så allt jag behöver nu är sömn.

Hoppas nu att inget är glömt!



♥ Fredagskväll på Gastons!

Fredag & fullspäckad dag på praktiken! Snabbt hem och sen blev det resturangbesök med tre fina vänner. Firade svenni som fyller år på söndag och åt otroligt god mat. Hade hur trevligt somhelst! ♥




♥ Du sprider solsken överallt!

Skinnjackan är framme & vädret är helt underbart! njuuter. Ledig dag imorgon och födelsedags presenter till mamma & en vän ska inhandlas. Sola & träning står också på schemat, jag klagar inte!
                                                  Mina favvitrosor har kommit i nya härliga färger, så dom fick bli mina idag!!



♥ Let us stay young

Lördagen bjöd på discobowling med brudarna, häng på B&B, häng på James, fulla människor och dans på corner. Sjukt lyckad nykter utgång. Ny vecka väntar fullspäckad av träning wooho & plugg.. mindre kul!

Brudar, ni är grymma! ♥



♥ Hänger med en pojke, drömmer om en annan

Nerbäddad med ljus & svenska björnstammen spelandes! fullspäckad dag på praktiken och myskväll med brudarna ikväll. Imorgon väntas sovmorgon, hårdträning, plugg & festligheter. Så nu säger vi natti ♥




RSS 2.0