Påskafton med mina guldklimpar

Eftersom halva ligan av familjen är på canarieöarna så passar vi andra på att fira påskafton & mysa till max till en av årets härligaste kvällar. Strålande solsken och himmelsk god mat som vår älskade moshi fixat & donat. 



Jag är min egna inspiration & motivation

Leker biff på gymmet, får passa på när man har hela stället för sig själv (förmodligen både första och sista gången) En tuff månad är igång, både gällande kost & träning. En gnutta fläsk ska bort och vissa vanor lika så. 5 dagar är gjorda, nu ska det kämpas vidare. 



Helgmys till tusen

Fantastisk helg som har spenderats med mamsen, min andra halva. Lagat god mat ihop, myst, klippt & slingat håret, sleepover & igår spenderade vi kvällen på Lotus med god mat. Nu är det snart ny vecka, startar med en ledig dag imorgon och sen blir det jobb. Inget påsklov här inte! 

13 april

Hade velat vara i Thailand idag och fira denna dag med världens mest fantastiska invånare. Happy new year lovely people 💕

MONDAY

Nygjorda naglar, lika nöjd som alltid. Hemskt väder idag, men välbehövligt med en lugn skön ledig dag efter en veckas jobb. Avslutar denna dag med att göra lövbiffsrullader med fetaost, soltorkade tomater och nötter. Supergott! 

Total lycka

Det gör ont i mig när jag tänker tillbaka till mitt januari. Hur bra det var, och hur lycklig jag var. Från topp till tå. Jag har en dröm om att få uppleva detta igen, fast ännu länge. Och det kommer jag aldrig släppa förrens jag står där igen, på andra sidan jorden. 



RSS 2.0