♥ RUBRIK

 
 
 

♥ AMERICAN BOOTS

Gick in i en skoaffär och 1 minut senare var jag plötsligt förälskad. Satan vilka snygga boots!!
 
 

♥ NEW IN

Efter att varit och färgat & klippt en tjej imorse blev det in till stan och slösade lite pengar. Med mig hem fick jag en svart topp, ett baslinne med fin spetskant nedtill, trosor och en ny halsduk med luva (använde ju min andra 24/7 under hela hösten/vintern, sjukt gosiga) Mycket nöjd! Men nu väntas det storstädning!
 
 

♥ TYLÖSAND

Efter en fullspäckad dag på jobbet igår spenderade jag kvällen i tylösand med fina vänner, grille, gott och massa mys. Underbart! Fredagskvällen blir lugnt, skönt med helg & lite ledigt nu. Trevligt helg mina fina ♥
 
 
 
 

♥ VECKANS NÖDVÄNDIGA KÖP

Godmorgon! Uppe med tuppen och på altanen väntar frukost. Ska snart åka till jobbet, trevlig torsdag!
                                                                                                             Veckans nödvändiga köp!
 
 

♥ ONSDAG/LEDIG/SOLSKEN

Cyklade till Tylösand för en heldag med Anna, sara, nathan, cassi & lillbrossan, massa sol & badande
Drog sedan vidare till After beachen för lite go musik och härliga människor
Klippte sen två kompisar, drog till gymmet och sprang i 45 min (!!) och tog sen en härlig kvällspromenad.
GODNATT!
 
 

♥ IPHONE 4S

Ny vecka och måndagen bjöd på solsken, minigolf, glass, teorikurs, träning & en som pricken över i:et blev det en ny telefon. HTC kan nu gå och dö, då menar jag verkligen döööö. Välkomnar fina iphone istället
 
 

♥ YOUNG WILD & FREE

 
 

♥ MOMENT LIKE THIS

Inte ofta man vaknar upp till solsken, men igår så!!! Började dagen med att klippa en vän, och där efter vidare till farmor för att klippa henne. Där emellan blev det en sväng på stan med massa nödvändiga inköp. Drog sedan till after beachen med Sofie (och herrejävlarrr med folk!!!) fikade på glass, njöt av sommaren och där efter blev det förkrök hos mig som sedan ledde vidare till en galet kul utgång. Vilken toppenlördag!!
 
 

♥ BASIC

Aldrig sovit så dåligt som inatt, snurrade och vred omkring i sängen till närmre tre inatt och vid 7 ringde klockan för uppstigning. Blev en hektisk dag på jobbet, där efter träning & nu ligger jag dödstrött nerbäddad i sängen. Blir jobb även imorgon, torsdag & fredag, hur kul somhelst! Men sömn innan det tack, godnatt.
Från NELLY!
 
 
 

♥ MONDAY

Ja, kanske borde man satsa på städerska? Nyss storstädat mitt rum, städat klädkammaren, dammsugit hela huset och rensat ut massa gamla kläder som ska bort!! Detta var allt på tiden, och nu är det gjort. Skönt!!
 
 
 

♥ BÅSTAD

Det var fredag, vi drog till Båstad och Maskinen stod på sceen. (dör innombords) Det blev festligt värre, hamnade på Båstads lite finare ställen, bjöds på rosé och trevliga människor. Hamnade sen på efterfest med Maskinen gänget och deras vänner. Vad mer kan man begära? Bästa utgången på väldigt länge.
 
 

♥ GROUP HUG

 
 

♥ Fjortonde juli

Blev en trevlig lördagskväll hos Sofie med grille, spel, musik, skitsnack och härligt sällskap. Bra kväll!!!
 
 

♥ PAN I I I I I I I K

Sitter i ett rum (råkar vara mitt egna) och tänker bara P a n i i i i k när jag ser hur det ser ut. Roligt nog lyssnar jag på denna låt samtidigt, Huuur skön!? Storstädning måste göras. Men inte idag, har roligare saker för mig. Igår blev det Båstad och det var hel galet!! Ikväll väntas grille & kubb med ett gäng vänner, mysigt!
 
 

♥ WORK

Fått anställning på en salong, äntligen!! Jag är så satans glad, detta är precis vad jag vill. Första dagen var idag och allt gick toppen. Lyckades klippa 11 (!!!!) kunder, aldrig haft mer än 6-7 kunder på en dag, så herregud vilken intensiv dag. Imorgon väntas ännu en fullbokad dag, så nu säger jag nöjt Godnatt.
 
 

♥ Photography

Ojoj! hittade mina studentbilder i brevlådan idag.
Jag och min finisvän. Galet att vi tagit studenten!
 
 

♥ Frukost picknick

Startade gårdagen med frukost picknick tillsammans med Sara under ett megaträd i parken, så mysigt!
Godmorgon nyvaken tjej!!
 
 
 

♥ TURN UP THE MUSIC

I helgen fyllde Sara 19, firade detta med förfest, drinkar, spel, sång, dans, damp och där efter utgång!
Lyckad kväll, tack brudar! ♥
 
 

♥ INSPIRATION

++++ Angelica Blick
 
 

♥ TORSDAGSKVÄLL

Spenderat kvällen med ett häng härliga tjejer, spelat minigolf & ätit glass. Där efter var jag ute och åkte med Annie, schalgern på högsta volym, massa skitsnack och plötsligt fick vi för oss att åka till stranden för att ta ett sent kvällsdopp, och så fick det bli. Vilken härlig kväll!! Nej nu är klockan snart halv 2, så dax att sova!
i love you ♥
 
 

♥ SOMMARKVÄLLAR

Dagen har spenderats på stranden och kvällen på Bulls med ett gäng härliga tjejer. Åt & drack gott, snacka massa skit & gick sen vidare till bakfickan med ett gäng där reste av kvällen spenderats. Supertrevlig kväll! ♥
 
 

♥ As long as you love me


♥ MODEKUNGEN.SE

Då har jag varit på min första teorikurs, Yes äntligen! Så nu ska jag fortsätta med detta och ta körkortspluggandet på lite mer allvar. Efter det mötte jag upp familjen och gick till Capri och käkade. Imorgon väntas jobb hela dagen med busungarna på Kärleken så nu är allt jag behöver lite sömn. Godnattt ♥
 
 

♥ MONDAY

Varit ute på en promenad, försökt sola lite i det halvmulna vädret & ätit jordgubbar är vad jag gjort idag. Inte alls mått bra, fökylningen tar verkligen på mina krafter. Men nu måste jag skynda, ska bort till körskolan!
++ Detta är vad vi gottade på oss igår, sommarkäk!! ♥
 
 

♥ Please, run away with me to my beautiful world

Hej kära förkylning och halsont, välkommen tillbaka! (fuuuck) Blev alltså ingen träning för min del idag så åkte istället med familjen och spelade minigolf, där efter blev det glass i det underbara vädret och efter det har jag och pappa övningskört förfullt. Blev en rätt bra söndag trots allt, nu väntar grille!! Ciao ♥  
 
 

RSS 2.0