♥ Tomorrow we go, let's start tonight

Öste på med musik och drinkar hemma hos mig och det resulterade två galet taggade brudar här igår!! Blev en helstörd utgång med min absoluta favorit. Ja, vi lyckas med det mesta. Vaknade upp mindre pigga idag, åkte till stranden och sov en stund & där efter blev det årets After beach premiär, svårt att inte gilla läget!!
 
 

♥ DAYDREAMER

Strålande solsken, strålande humör, träning som väntar & sen pizza och häng med brudarna! Underbart ♥
 
 

♥ JEFFREY CAMPBELL

Ställde klockan på 8 för ett tidigt träningspass imorse, men sovit som en stock hela natten och vaknade inte förrens 10. fan! Men nu är frukosten nere & träningskläderna på, gymmet väntar! Där efter blir det körkorts plugg, kolla träningskläder med pappa och sedan utgång med brudarna ikväll, trots allt idag onsdag ju!!
 
 

♥ NELLY.COM

Måndag och uppe med tuppen imorse för att försöka lämna ut lite fler cv, fan det går inge vidare! Precis ätit en god frukost och hoppat i mjukiskläderna igen för att snart krypa ner i soffan och kolla film med lill brossan. Sånt som är okej när det är spöregn och blåst ute. Sen blir det körkortsplugg och där efter träning.
                                                                                                                          Snyggt från nelly!!
 
 
 
 

♥ JUST NU!

Efter en helg full med både festiligheter och massa mys ligger jag nu nerbäddad i sängen med en påse godis & film. Blev leffes igår, och det var hur bra somhelst! Helt stört med folk och massa dans. Trevligt!
 
 

♥ MIDSOMMAR

Övningskörning, spöregn, fix, middag hos annie och chillkväll stod på schemat för gårdagens midsommar afton. Och så blev det, förrutom det sista! Blev en spontan utgång istället, mycket bättre! Var dock sådär taggad mot slutet, men kul att träffa massa härliga människor! Ikväll är vi på det igen. Trevlig helg!! ♥
 
 

♥ Sommarkänsla

Solsken både igår & idag, då är det svårt att klaga på att man är ledig! Började dagen med att lämna runt lite cv, vilket inte alls går bra. Där efter blev det lunch hos mormor, klippte henne, åt jordgubbar & bara njöt i en solstol i trädgården. Imorgon är det midsommar, det lär bli lugnt för min del. Rätt skönt. Godnatt ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ You fit me better than my favorite sweater

Vaknade upp av att solen sken in genom rutan idag, så dagen har spenderats på stranden. Årets första dopp är gjort, ja det var allt på tiden! Känner mig nu lagom röd i hela ansiktet, men de är så det ska va!
 

♥ JOBBINTERVJU/PLUGG/TRÄNING

Godmorgon! Idag väntas arbetsintervju på en salong, innan det ska jag öppna upp dendär satans körkortsboken igen & försöka lära mig lite trafikvett. Där efter blir det bort mot gymmet. Ha det fint!

Jag behöver detta jobbet! Ja.. iaf pengarna. säng mobil och ny sax står på min MÅSTE HA lista. herregud



♥ MÅNDAG/ARBETSLÖS/REGN

Ja, då var helgen slut! Utgång i fredags, utgång i lördags och mys hos sara igår. Finns inte mycket att klaga på där inte, bra helg helt enkelt. Ny vecka väntar och än sålänge inget jobb för min del, arbetslös suger. Skulle iväg och spela minigolf med ett gäng, men nu regnar det. Fan livet är underbart alltså. Suck.


                                                                     Jag & mina snyggisbrudar innan lördagens festligheter!



♥ THIS IS YOUR LIFE.

Nerbäddad med världens magont och noll energi. Gårdagskväll spenderandes först på Bulls och sedan vidare till B&B, grym kväll rakt igenom. Idag kör vi på en repris, men innan det måste jag få lite mer sömn.

                                                                      LÄS, OCH LÄR!



♥ Det var den bästa dagen jag varit med om

Fredag och en hel vecka har nu gått sen studenten! Vill bara göra om den dagen om och om igen.♥
Ikväll blir det utgång men innan det gymmet, sola och försöka städa iordning rummet lite. Trevlig helg!





♥ NYTT FRÅN GBG

Förrutom skärpet och shorten jag visat så fick jag med mig en transparent topp, en bh & en blommig klänning hem från göteborg igår. Härligt med lite nytt i gardroben, och perfekt till sommaren! Godnatt ♥




♥ AMERICAN

Godmorgon! Torsdag, och jag tog mig en lång sovmorgon idag och där efter har jag bakat scoones som jag nu tryckt i mig, herregud så gott. Nu väntas en lång powerwalk och där efter får vi se vad dagen bjuder på!


                                                                         Nya shorts, kommer användas flitigt i sommar!



♥ GÖTEBORG

Onsdag och jag drog iväg med två härliga brudar till Göteborg för att spenderade dagen där. Vilsa runt på göteborgs gator, äta gudomligt god mat, shoppa och en massa skitsnack var vad dagen bestod av. Hur bra somhelst! Där efter drog jag en sväng till gymmet och sprang av mig så nu är man lagom trött, och nöjd.

                                                                                          Ett av dagens köp blev detta skärpet!



♥ "WHO YOU WANT TO BE"





♥ ARBETSLÖS/FOTBOLL/STUDENT

Måndag och nu mera arbetlös! Hela sveriges befolkning förrutom jag verkar kolla fotboll, så är fett uttråkad och denna måndagkväll blev helt plötsligt jättetråkig. Tänker tillbaka på studenten istället, Lycka till tusen!


Fick massor med fina presenter. Ja, även mindre fina. Som tavlan ovan då jag var liten och Bokstavligen
talat var världens festaste unge. Mamma vet att jag hatar bilden, så det var väldigt gulligt gjort. ellllller!?



♥ GHD GOLD SERIES

En av studentpresenterna jag fick var denna läckerbit, jag är nu mera en stolt ghd ägare! Tack mormor ♥





♥ STUDENT 2012

Fredagens festligheter resulterade ett minne för livet och min livs bästa dag. sjukt! Det var helt galet, från 06.30 på morgonen till 04.30 på morgonen därpå. Jag har aldrig tidigare haft det så roligt som i fredags och det var tack vare brudar i klassen, ni är helt fantastiska och jag kommer sakna oss, skönheten
* Glädjetårar *

♥ DET ÄR VÅR TUR NU!

Jag är så sinnessjukt jävla taggad inför imorgon så det går inte att beskriva känslan! Lycka till tusen ♥

♥ 3 DAGAR KVAR TILL STORA DAGEN

Herregud vad tiden går! Både imorgon och på torsdag är vi lediga. Sen är det fredag. FREDAGEN DEN 8 JUNI 2012! Ja, dagen då vi tar studenten!! Ja, det är helt stört. Jag är totalt jävla hypertaggad !!!!!!
Min baldejt och jag förra helgen, vilka minnen!! ♥

♥ ÄNNU EN BALSÖNDAG!

Gjorde balfrisyrer på två vänner igår som skulle gå balen, så eftermiddagen spenderades såklart i Tylösand där balen höll hus. Så fina ni var allihopa! Idag där emot är ingen kul dag, mår pyton. Förkylning, världens halsont, knappt någon röst fortfarande och nästan ingen sömn alls inatt. Jag orkar inte detta!!
Några finisar från balen igår!

♥ A REAL HERO

Fullt ös på B&B igår och vi festade till det ordentligt!! Ja så ordentligt att jag vaknade upp utan någon röst och har nu lyckats få fram några enstaka ord på hela dagen. Natten slutade i allmän kaos men innan det var det stört kul och massa dans. Denna kväll lär väl bli sjukt tråkig & ensam, men jag är heelt slut.

♥ WOOOP WOP!

Hög festlig musik spelas här hemma och jag är redan taggad för ikväll! Blir utgång med favoritbrudarna & det kommer bli grymt. Men innan det ska jag bort till farmor på lunch, klippa & färga henne och där efter har jag två klippningar till som ska göras. Så här hinner jag inte sitta längre, Det var min "lediga" dag de 

RSS 2.0