♥ Happy new year my friends!

Då börjar jag göra mig iordning för kvällens festligheter då! Kör på en svart enaxlad klänning med massa silverdetaljer. Även sminket lär bli svartsilvrigt och glittrigt. Middag hos ett par vänner, sen vidare på förfest och efter tolvslaget in mot stan! Önskar er en trevlig nyårsafton & ett gott nytt år mina vänner!





♥ And she don't want to go outside tonight

Skön fredag! Varit med mami som tatuerade sig & jag fyllde i min senaste. (finget = värsta stället någonsin!!) Träffade annie och fixade allt till morgondagen. Ute & åt med familjen på en mysig restaurang och nu ikväll blev det lite häng med alex som jag klippte. Prima avslut på årets nästsista dag! gaalet!




♥ HÅR RING

Denna lattjo lilla pryl som jag aldrig lyckats få tag i ska nu komma in på nelly ganska så väldigt snart. Hoppas på att få tag i en sådan så jag också kan gå med en ring runt håret. Rätt fint! brb, nu ska jag äta!




♥ Väldigt kär till obegripligt ensam

Nog med slöande, nu ska det städas sen träning och ikväll blir det discobowling med brudarna! Trevligt!!

SNYGGT!



♥ Känslan av att vara där ingenting kan stoppa mig

Ibland blir jag bara trött på livet! Typ som när man är taggad som ett as på utgång, går in och tar ett glas vin på ett tråkigt ställe för att sedan dra vidare. Där emellan tappar man bort sina ägodelar, bland annat mitt legg. Ja, och så kul blev den kvällen. fuck! nej nu ska jag bara mysa här hela dagen! ciao



♥ julmys i stora mängder

Och då var julafton över! Så mysigt det har varit. Och herreguuud vad vi har ätit, hela farmors hus har mer eller mindre varit fullt av julmat, dopp i grytan, risalamanta, glögg, chokladkakor, smågodis och allt man kan tänka sig. Men nu är jag hemma, nerbäddad trött och proppmätt. god jul sådär i efterhand!




♥ All i want for christmas i you

Julmusiken har gått på varv här hemma ikväll, alla julklappar blivit inslagna & lackade och ligger nu under granen. Granen är färdigpyntad, julskinkan äntligen klar och julkänslan är på topp! nu kryper jag ner ♥






♥ It's too cold outside for angels to fly

Första dagen på vårt sista jullov nu då, känns bra! Myst runt i stan i kylan för att få lite jul feeling, alla julklappar klara & ännu en ny klänning inhandlad som får invigas på julafton. som är i övermorgon (!!!!!!)

snyggaste pälsen på länge, på bästa inspirationskällan blick ofc!



♥ Välkommen till min gardrob!

Efter skolan bar det vidare till kära göteborg! Där vi åt god lunch, äcklig fika, köpte en klänning och även denna skjorta (utan ärmar) som är kort framtill, lång baktill & ett hål i ryggen. Mycket omtyckt!




♥ THE BODY SHOP

Väldigt skön start på veckan! Vi hade vår årliga Egen hårvårdsdag såhär innan jullovet, fick mina ögonbryn & frannsar färgade, färgade en kompis & slutligen satt jag där med slingor i håret. För övrig fick jag dessa underbara the body shop produkterna när jag firades i fredags, tack mina fina vänner.




♥ Det fanns så mycket kvar att säga, men du bara gick

Dansa och pussas ute i mysigt sommarregn. de verkar rätt mysigt. ja, kärleksfilm på tv! ciao.




♥ Tack för en grym kväll brudar!

Det blev mat och vin hos mig igårkväll! Som sedan ledde till ytterligare några drinkar, massa skratt, shottar, dans & gnällande grannar! Drog till underbar där man fick ett helt glas öl över sig innan man ens kommit in. Ner på toan och plaska i handfatet och sen kunde vi dansa tills fötterna inte orkade mer!     









♥ Presentkort i mängder!

Blev en massa presentkort rikare efter att fyllt år! Både på bikbok, gina tricot, glitter & ahlbäcks trafikskola så mitt körkort blir av. Eftersom min önskelista inte innehöll mer än presentkort & parfym så är jag mer än nöjd. Nu ska jag strax krypa ner efter att hjälp brorsan flyttat hela kvällen, godnatt! ♥




♥ MIN FÖDELSEDAG IDAG!!!

Ja, rubriken säger det mesta! Vaknade till fin sång & presenter imorse och jag är nu 18 år. FAN va bra det känns, som jag har väntat. Firar med familjen ikväll & ännu mer på fredag med tjejerna!! ♥



♥ Jag kan sitter här själv i parken tills solen ändrat färgen i mitt hår

Blev ingen drastisk förändring hos frisören idag! Men lite mindre koppar och lite mer brunt. Lite mörkare i botten och lite ljusare i topparna och ingen utväxt. skönt! Nu får det vara brunt ett tag!

Rekomenderar detta värmeskydd & mitt favorit serum som vårdar + glans + värmeskydd + utredande!!



♥ MARC JACOBS

Firade mig & pappa (veckans födelsedagsbarn) igår, och fick då bland annat senaste parfymen Oh Lola by Marc Jacob. Behövde en som inte var så sommrig som min före detta. Svår att beskriva, men ack så ljuvlig.




♥ Lördagens sysselsättning

Ännu en kväll hemma, dryg helg. Mår kasst. Men har iaf några dar framför mig att se fram emot. tisdag: färga håret & pappa fyller år. onsdag: JAG FYLLER F'CKING 18 ÅR! fredag: praktik och fira mig + utgång efter det. längtar! Jo, idag har även årets traditionella julgodis gjorts, ett måste nu i juletid.




♥ offrar allt för ingenting

Idag är en sån dag då jag bara hatar att vara tjej, mer än något annat. Jag mår pyton och den mensvärk som idag spökat runt i min kropp har varit rent fruktansvärt. Ja, vilken höjdar fredag. Jag vill bara lägga mig och gråta (åhh emounge my) jaja, nu börjar idol igen! spännande. sjukt grymma är dom! ♥




♥ Your favorite hello, and your hardest goodbye

Mår inge vidare för tillfället, tänker inte bli förkyld en gång till. Kvällen består av mysmusik och fantastiska bloggar som molly rustas osv osv (klick klick på bilden) Nu är sömn allt jag berär, så godnatt fina ni ♥




♥ Ville släppa dom men ville hålla dom så hårt

Ingen skola idag heller, skööönt. Jonathan Johansson spelas för fulla muggar, satans fint. Ska in till stan och slösa pengar sen. Men först ska det stekas pannkakor! ++ här har vi den andra tatueringen.
 



♥ Nyagjorda naglar!

Studiedag, Julklappshandlande, jobb, marrängsviss och träning. Kulig dag, jappjapp. Emma har även fixat nya fina naglar på mig, perfekt nu till min födelsedag och förhoppningsvis håller dom till nyår också! Har även fått frågan om att visa mina senaste tatueringar, och en av dem blev denna på fingret!





♥ Ett kors runt min arm, tack

Måste få tag i detta fantastiska armband! Så enkelt, men jag föll pladask. Ny vecka väntar, det ska letas födelsedags presenter och julklappar, på tisdag studiedag och nya naglar ska bli gjorda, utöver detta blir det skola & träning. Hoppas även på att håret hinner bli fixat, som för övrigt är katastrof!!!

foto: Amanda Wikström


♥ Så vilsen i denna stora värld

Gick förvånandes bra att köra till ullared, är snart en kung på detta. Nästan! Och efter att fullproppat två stora vagnar är vi nu hemma, dödstrött. Nu ska vi kolla film och göra varma mackor, mysigt. Imorgon ska min söndag gå åt till att komma på vad jag önskar mig. börjar bli tajt om tid & alla undrar. fan va svårt!






Dagen = praktik, restaurangbesök och idol, nu väntas sömn! Imorgon drar vi till gekås. (jag kör!) omg



RSS 2.0