Roligare dagar finns det

Torsdag (dryg jävla dag i allmänhet) regn, grått, blåsigt och jag kom knappt ur sängen imorse. Jättelugnt på jobbet & för tillfället en lång håla. Vad gör man? Seriöst. Låt bara denna dag överstökas boms. Jag vill hem. 



Höstrugg storm och livet

Starta veckan med att sitta fast på jobbet, full storm ute.. all trafik inställd och strömavbrott. Där satt jag i mörkret som ett fån. Men inte ska en storm hindra mig och mina planer, pizzanight med familjen var det & så blev det.. bara lite senare än tänkt. Lugn vecka på jobbet, jättedeygt när man är där själv. Äter godis dagarna långa, det ända som piggar upp en donna som mig. Trött & dåligt med jobbmotivation för tillfället. Just nu på besök hos päronen, god mat och lite skitsnack innan jag drar mig hemmåt igen, till min lägis där jag för tillfället trivs som allra allra bäst. 
Vill ha sol & värme!!! Bli brun, leva livet & upptäcka nya fina ställen i världen. 


Nu är jag på plats, äntligen.

Helgen gick fort, men oj med saker jag fått gjort. Städning, shopping & flyttning hela lördagen, och på kvällen var vi hembjudna till svenni på en riktigt lyckad kväll. Söndag morgon upp och hoppa halv 8 (kalaspigg) och började flyttandet inget. 10 timmar senare var lägenheten i princip klar, och jag åkte ut till maxi och fyllde en vagn med allt som kan tänkas behövas i matväg. Kändes underbart att vakna upp imorse, sovit som en stock & det första jag ser är min drömlägenhet som jag länge längtat efter. Nu är detta mitt nya hem, precis så som jag ville ha det & jag stortrivs redan. 
Från lådor & saker överallt.. till en mysig lägenhetsdröm
Mysig morgon, med god frukost innan jobbet.

Because you're happy

jag vill ha helg NU! stora flyttlasset närmar sig. 

Flyttdax för hela familjen Olsson!

Då var helgen slut, tiden springer iväg fort när man har kul. Sitter och söndagsmyser för sista gången i detta hus. Känns lite konstigt ändå, jag älskar vårt boende här på Bergsgatan.. men samtidigt redo för nytt. Hela gårdagen spenderades på gekås med Sara där det shoppades ordentligt inför flytten. Idag har jag gjort lite småärende, varit ute en sväng och kollat på familjens hus dom flyttar in i nästa helg & avslutade med ännu lite shopping, så nu kan jag checka av både soffbord och matta. Nu hoppas jag denna kommande vecka flyter på bra, ser fram emot nästa helg.. Då mina vänner, då är det äntligen flyttdax. 

Paradiset väntar på oss

Kan inte fatta det, om tre månader befinner vi oss i Thailand. Detta är en dröm som går i uppfyllelse, vilket äventyr som väntar. Nu är tanken att jobba på som en tok hela julen, och detta kommer hela tiden finnas i bakhuvudet. Som en liten morot, fast snäppet bättre. 



Hög på livet

Tisdag, lång lunch på jobbet. Mindre vettig kanske, men kladdkaka & en kopp te duger för mig. Förkyld och dann, men börjar fyllas på av energi (JA MEN ÄNTLIGEN) känner mig hög på livet. Helt hypad, vill ha onsdag nu nu nu. Vill börja om från ruta ett, ta nya tag,  flytta hemmifrån, ha mitt egna, sköta mig själv, leva livet, boka en resa & ta vara på dagarna när dom är som tråkigast här hemma. Det är mycket nu, mycket framöver och jag JAG ÄR FÖRVÄNTANSFULL.
 
Lite smålullig en fantastisk kväll i napa, helt normalt där 💕

Ladda sista batterierna

Söndagkväll, och där var även denna helg snart slut. Fredagskvällen blev lugn, men mysig tillsammans med Sara, massa gotte & planerande. Lördagskvällen spenderades med Annie & Daniel, massa mys och skitsnack kvällen lång. Har överlag mått riktigt kasst hela helgen och det blir bara värre. Förkylning, feber & värk i hela kroppen. Förbaskat trött och noll energi. Inte fått någonting alls gjort i helgen. Sånt stressar mig inombords. Men en sak jag har lärt mig senaste tiden är att lyssna när kroppen säger ifrån. Så då får det bli så! Helgens stora plus där emot var ett väldigt otippat mail som precis rasslade in, glada nyheter! Nu ska jag krypa ner, hålla tummarna för att detta går rätt väg & försöka ladda batterierna för en ny fullbokad jobbvecka. Godnatt <3
 

Älskade napa, så saknade! ☀️

♥ Blundar tills jag skymtar lyckan

Godmorgon världen! Spinningpasset som skulle starta min lördagmorgon var bara att avboka. Halsen har blivit så mycket värre under natten så jag kan knappt varken prata eller svälja. Go mensvärk som håller i sig och sprängande huvudvärk. Perfekt när det är helg, och man är ledig. Verkligen! Dagen lär spenderas här i soffan, passar på att kolla lite resor och läsa på lite om ändra ställen i värden nu när jag för en gångs skull kan ta mig tid till detta. Ska lägga upp en plan för mina framtida planer och äventyr. Japp, då kör vi!
 

En påse godis & ledig em som räddade min dag

När även torsdagar kan bli bra dagar, ja för övrigt är dom ju förjävla dryga. Men schemat ändrades lite under dagen idag och jag stängde dörrarna till salongen redan vid 4, kändes att det behövdes. Sitter (än en gång) med en påse godis i näven, kunde bara inte låta bli. Påväg hem, ljust ute & hemma redan vid 5 tiden. När hände det sist? Underbart. Ställer in mig på en fortsatt lugn kväll och bara njuta av en ledig eftermiddag. Imorgon är det fredag, och det gör att hela jag fylls av glädje. 


Mobilbloggar

Godmorgon från Lilla Klippstugan! Sitter på salongen och inväntar dagens första kund. Blev en lång dag på salongen igår & tvingade mig bort till TK för ett träningspass efteråt trots allt så idag känner jag mig trött och träningsvärk i hela kroppen från tisdagens Body Pump. Fullbokad vecka från morgon till kväll, så jobb finns det gott om för tillfället. Börjar bli förjädrans trött på att jobba själv nu, inne på 8e veckan nu sedan min älskade chef blev sjuk.. inte mycket att göra åt detta men börjar bli tokig på att vara här själv. Igår var det trist och regnigt väder och då känns det ännu tråkigare.. Så sprang upp till Ica och unnade mig en rejäl påse med massa choklad. Trött på alla dieter, viktnedgångar hitan och ditan som har rubbat hela Sveriges befolkning snart, så jag unnar mig lite gott och njuter av livet istället. Nu mina vänner har jag lättat på hjärtat lite, dax för jobb!! 💕





♥ MONDAY

Måndag, och ny vecka igen. Helgen har varit underbart skön. Inte hänt särskillt mycket dock men kännes så välbehövlig nu med tanke på att jag varit så sjukt trött och förkyld hela veckan. Förkylningen börjar sakta men säkert vända och denna veckan är det jobb & träning som står högst på schemat. Vet inte hur det kom sig att jag satte mig här NU, jag har inte tid för detta. Önskar er en trevlig måndag iaf, kramar. ♥
 
 
 

RSS 2.0