♥ Inte långt kvar tills det är min tur

Fyfasen va avis jag är på er brudar! Idag åker kenza och mirre på sin tokio hotel tour, 4 konserter på mindre än en vecka. Danmark idag, sen norge, stockholm och sen göteborg. Följer deras gemensamma blogg under deras th tour. Jag blir bara mer och mer taggad för varje dag nu, kan inte fatta att det bara är 4 dagar kvar. Men är samtidigt ritkigt avis på kenza och mirre som har fotopass och kommer stå precis framför världens bästa killar och fota dem under det första låtarna. Men jag är så jädrans glad att jag ens kommer få se dem för första gången, men absolut inte sista! åh. fan va jag längtar! Och förresten.. ni som inte alls gillar tokio hotel. Ni får helt enkelt stå ut, men just nu är det välidgt mkt tankar & snack om det. ♥
Kommentarer
Postat av: LENA ღ

Jag skulle nog aldrig vågat göra det om jag inte gjorde det oförberett!! jag var i Luleå med en kompis och så gick vi förbi en frisörsalong och min kompis berättade att de piercade där också, och då gick jag bara in och gjorde det!! haha ;POch jag måste säga att jag tyckte att det gjorde ondare att ta hål i naveln än tungan! ;P

kram, http://lenakarlsen.blogg.se

2010-03-01 @ 21:49:46
URL: http://lenakarlsen.blogg.se/
Postat av: LENA ღ

Det ska jag nog också göra nu :)Hehe det var så lite så ;D

kram, http://lenakarlsen.blogg.se

2010-03-01 @ 21:53:24
URL: http://lenakarlsen.blogg.se/
Postat av: Viktoria M

sv: Ja absolut. Mest nöjd är man ju också för matildas skull då hon utvecklats så sjukt mycket på så liten tid. Det är imponerande :) Gör så, trevlig kväll! :)

2010-03-01 @ 21:59:26
URL: http://viktoriamo.blogg.se/
Postat av: Viktoria M

sv: Nej vi kände inte alls varandra innan. Jag jobbar som modell i en agentur i stockholm så jag ör väldigt van framför kameran, de gör det lättare för Matilda att jobba tror jag. Men sedan är det så att vi klickade så bra första gången hon plåtade mig för min modevisning så vi tog kontakten och började prata om samarbete.Nu flyttar jag snart utomlands och hon vill hinna ta en del bilder innan jag far. Sedan om jag får en del bra bilder så kan jag uppdatera mitt portfolio :) så på den vägen..

2010-03-01 @ 22:19:12
URL: http://viktoriamo.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: ja trummor är ju också kul:DDom båda har verkligen tur:D men är glad för dom faktiskt.

2010-03-01 @ 22:32:41
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Viktoria M

sv: Ja det är en ganska lång historia, tror jag ska skriva hela någon gång på bloggen, för jag får den så pass ofta. Men mina kompisar drog mig till en modell audition för Elite model och där kom jag till final i stockholm bland de 30 bästa, då jag konkurerade mot massa tjejer fråmn top model. Då var jag 16.Sedan några månader efteråt så var jag på en stor tilställning där det togs vimmelbilder (av modellscouter) som jag då inte visste. De kom och pratade med mig och fotade mig bland allt folk (som jag tyckte var jätte skämmigt!) De ville att jag skulle höra av mig för de ville ha mig i deras agentur. Någon vecka efter var jag ner för min första plåtning och fick kontrakt. :)Jag flyttar till grekland ett tag i sommar, dels för att hjälpa min vän dimitris att driva sin resturang och anordna musikevents osv. Jag ska också eventuellt träffa en agentur där nere :) Men allt är inte klart. Bara att jag kommer att jobba som servitris på kvällarna. Jag flyttar dit två dagar efter studenten, dvs 12 juni och blir där till jul, sedan åker jag tillbaka till nyår troligen :)

2010-03-01 @ 22:43:26
URL: http://viktoriamo.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Jag är nog det för att jag tänker på torsdag hela tiden:D

och åh det var så gott:O2010-03-02 @ 09:07:29
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Anonym

gud hon är så otroligt söt.

2010-03-02 @ 09:51:11
URL: http://addan.blogg.se/
Postat av: Matilda

det vore ju underbart om man fick vara i deras skor, dock ett annat band ;) metallica skulle inte sitta helt fel!

2010-03-02 @ 19:57:47
URL: http://mahuldan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0