29 APRIL ♥

Efter skolan åkte jag ner till staden med anna & linnea, träffade även jessica en stund! :) Anna stack efter ett tag, så jag och Linnea tog en fika ute i det mysiga sommarvädret, och sen sprang vi runt som idioter mellan affärerna och försökte hitta nått nytt till imorgonkväll, det är ju valborg!
Jag som ALLTID hittar kläder, på bland annat Gina Tricot hittade inte nått som jag fastnade för. Så det slutade med att jag hittade en svart hög kjol från Indiska, för bara 149:- !



och när jag kom hem hade jag även fått mitt parket, alltså min THE HILLS trljja som jag vann på en blogg här för ett tag sedan. tack så mycket ♥


KVÄLLS INLÄGG ♥

KOM IGEN NU ÄLSKADE LÄSARE OCH BLOGGARE!
RÖSTA PÅ MIG SOM VECKANS BLOGG HÄR: NR 5

 
Funkar denna outfiten till valborgsaftons kväll? och ett brett skärp i midjan och självklart smycken till detta !?

Pillen skulle fixa ihop lite bilder från dagen, var i stan & handlade lite och fikade. Och sen fick jag även hem ett parket på posten, så det kommer lite bilder om dagen imorron istället. Nu ska jag fila naglarna och leta upp mina mallar till fransk manikyr, ska göra det imorron! Sen efter det ska jag sova, ha det fint! puss på er <3


RÖSTA PÅ MIG TACK? ♥

Har blivit utvald som en av finalisterna i tävlvingen 'veckans blogg' hos frida
så nu skulle jag bara vilja be er fantastiska läsare om att rösta på mig, jag är nummer 5: My. Självklart är det inte hela världen om jag inte vinner, är glad att jag bara kom såhär långt. men skulle bli jätteglad om ni röstar på mig!

Nu ska jag snart sova! kramar på er så hörs vi imorron igen 

27 APRIL ♥

Dagen har varit fantastiskt bra faktiskt. Hade bara tre lektioner eftersom att det är måndag och det är hemkunskap, idrott och slöjd. På rasten åkte jag ner till stan med pillen & anna, vi köpte en supergod Ben & Jerry´s som vi åt upp på en toa och sen have vi ju 50 kronor kvar, och dom spenderade vi i en leksakt automat! haha, moget va !? så vi fick fem stycken helloKitty mobilsmycken, kärlek på de!
Hoppas ni haft en bra dag, och solen skiner hemma hos er också !?




Lady gaga ft. Rihanna - Silly boy  ♥  ni måste lyssna på den, jag älskar den ! :)

Gästbloggar

Hej alla läsare på My's blogg!

Här kommer jag in och gästbloggar. Ska fixa hennes header och så, får se om jag får det att fungerar bara.

Puss!


26 APRIL - GRÖTVIK ♥

igårkväll var jag i grötvik tillsammans med 7 underbara tjejkompisar. Vi grillade, snckade o hade det jättemysigt. Jag & sara tog även vårat första dopp i havet, och det var svinkallt verkligen! haha. Förresten, klicka på dom små bilderna om ni vill se dom i stort format! :)


   


   
Ser ni att det är ett hjärta på korven, och en smily på potatisen, haha kul! :)


JAG LEVER ♥

Sådär ja, kära läsare & bloggare. Tänkte bara säga att jag lever faktsitk! har varit skitdålig på att blogga nu och har inte svarat på några kommentarer. Så nu ska jag svara på alla kommentarer jag får från er söta läsare & sen så ska jag skriva om helgen & massa bilder från igår kommer också när vi var på stranden. Och ni vill väll inte missa när jag tar mitt första dopp i havet !? :)

Sålänge bliré bilder sen NOlabben i fredags, i skolan! Jag & sofie är så snygga ^^,


24 APRIL & DAGENS FRÅGA ♥

Dagens fråga är, vad tycker ni om min nya header? Jag själv vet inte om jag blev helt nöjd, men den får iaf duga ett tag. men nu vill jag veta åsikten från mina läsare, så var tycker nii? Eller va den gammla bättre kanske? :)


-


FIX & TIPPS ♥

Sitter o fixar & trixar med en ny header nu, först var det meningen att den skulle bli lite mer sommrig, men sen kom jag på hur himla beroende jag är av musik, så det blev lite mer "musik tema" på den, det är verkligen jättesvårt att komma på hur man vill ha den! :)

Och när jag endå sitter här & lyssnar på musik, så kan jag tippsa om
några låtar som jag tycker är världa att lyssna på, hihi så rulla ner nu!

Jag älskar verkligen The Hills, och börjar även gilla några av heidis låtar nu åsså!


Och så kan man ju bara inte låta bli att lyssna på världens ballaste Laady Gaga,

Och sist men inte minst, låten från 'a walk to remember' som vi såg igårkväll
 
Och en till med Mandy moore, som jag tycker är supermysig verkligen! :))

23 APRIL ♥

Igårkväll var jag somsagt med pillen, anna & sara. Vi kollade på a walk to remember. Asså jag tror seriöst jag döör va fin film. Det var den finaste jag har sätt på.. evigheter!  Så sjukt vacker & sorlig verkligen. Har ni inte sätt den så MÅSTE ni se den, jag ber er! :) men ta fram en hel rulle papper, för tårarna tinner ska jag säga... <3
Tack för en myysigt filmkväll & mys bästa tjejjer :*)


idag hade vi vårat första nationella prov i matte. Både två skriftliga & ett muntligt.
och det känndes som att det gick helt okej faktiskt måste jag säga. men får väll se! Sen hem efter skolan, plugga svenska & tyska. och bäst av allt idag, fick mitt körkort idag! :) hihi. nu måste jag sätta igång med tyskan så puss på er sålänge ♥

22 APRIL ♥

Klockan är snart redan halv 12 och jag är skiiittrött, så det blir inte sådär jätte mycket skrivet idag för jag har inte hunnit innan. Nu ikv har jag varit med anna,pillen & sara, vi har kollat på 'a walk to remember' och jag säger bara en sak, om du inte har sätt den SÅ SE DEN ! asså fyfan va bra den var, mina ögon är fortfarande helt svullna efter allt gråt, skriver om den imon, så kika in då om ni är intresserade!

Efter skolan blev det även stan en liten stund, och dagens köp blev..
x en bikini från H&M
x två hårband/hippi band från H&M
x hårsnoddar från H&M



  Nu är H&M presentkortet slut, ihhihi :o


21 APRIL ♥

Körde moppe idag till skolan, första gången! :) ååhå va härligt, hihihi!
idag skulle jag behövt plugga hela dagen, eftersom att jag har matteprov imon och kan inget alls, men istället så satt jag lite vid datorn, var i stan & kollade in min gymnasiskola som jag förmodligen kmr att gå på i 3 år. Skolan & linjen verkar helt sjukt bra, och guud va jag längtat om jag kmr in eller !? hihi, fick reda på att man får egen data också, och det är ju ett plus <3

På bilden har vi min fön som jag fick för några år sedan på min födelsedag, och själva saken man sätter på där framme har varit borta, så hittade jag den igår! :D i ett skåp i badrummet, haha! men iaf, det som är så bra med denna förnen är att man plattar håret när man fönar det. dendär konstiga saken till vänster sätter man på där framme, så drar man lix den i håret & då både torkar de och plattas. Måste bara säga att den är RIKTIGT BRA! visst det blir klart inte spikrakt som en plattång, men det blir bra! :)


20 APRIL ♥

Dagen har bara varit superbra & mamma kom precis o lämnade 500;- månadspäng & min klänning, har ju för en gångs skull varit i tid med att hitta en skolavslutningsklänning, brukar alltid vara så velig när det gäller det, men denna blev jag bara så kär i så jag kunde inte låta bli! och det blev den vita. Tack mamii <3 Har äver fått brev från vägvärket idag, så pengarna är inbetalade & ska bara registreras om en dag, så imon kör jag äntligen moppe till skulään! :)
TYCKER NI DET BlIR EN BRA KLÄNNING TILL SKOLAVSLUTNINGEN ? ♥


   


STATESTIK ♥

ååååh, statestiken han verkligen stiger nu under helgen! Och massor med nya
bloggar & härliga läsare har dykt upp en efter en här, det är verkligen superkul!
För vissa är detta kanske inte speicellt mkt, men för mig som haft runt 50 besökare per dag!

Igår blev det mitt absolut högsta statestik-resultat, har aldrig kommit över 200 besök per dag :)


Lördags: 134  &  Söndags: 225

VILKEN ÄR DIN FAVORIT? ♥

Vilken av dessa fem klänningarna skulle du vilja ha på dig en fest, i sommar ? (':

Själv så tycker jag att alla fem är riktigt snygga & söta faktiskt, och skulle kunna tänka mig alla fem. Nelly är verkligen den bästa sidan jag vet när det gället att beställa kläder på internet. Dom har helt sjukt fina kläder, men jag gillar inte beställa via internet, om det inte skulle passa o liknande, men gud va fina kläder dom har!


LAGLIGT ATT VÅLDTA ?

Detta är asså bland det sjukaste jag har läst i tidningen på länge! Det är alltså lagligt att vålta sin fru i afganistan. Jag har alltid vetat att dom har haft helt olika lagar än serige. men att man ska få våldta sin fru utan ett straff är ju helt galet. Kvinnorna i afganistan protesterar ju till & med emot det, som om inte väldigt många män kommer att kräva sex från sin fru nu, bara för det !?
En sån makt han männen inte ha, det funkar inte! Att ha sex är något som både mannen OCH kvinnan ska vilja. Man ska inte behöva bli tvingad till det om man inte vill. Det är ju kvinnan som sen får gå med barnet nio månader i magen och sen föda barnet, amma barnet & sköta det. Männen ska bara kräva sex och sen är allt jobb över till kvinnan. !? -  Ska det verkligen behöva vara såhär. VAD TYCKER NI OM DENNA LAGEN !?


DAGENS FRÅGA ♥

Då kör vi igång med mina första 'dagens fråga' och frågan är om du är nöjd med ditt
utseénde, kanske kansek inte! om inte, vad kunde varit bättre och sämre?  puss  ♥


18 APRIL ♥

idag blev det in till staden med pillen, kollade kläder & fikade och gick
runt med teddi och njöt i det fina sommarvädret här! Mysigt värre! :*)





   
Efter en mysig eftermiddag i stan, åkte vi med olivia till stallet. och medans hon red
och hoppade, började vi spela fotboll med en sten, smart eller vad tycker ni, hihi :*)


MIN ÄLSKLING I FÄNGELSE ?

min älskling i fängelse i fem år, hell no !?  ♥

Tom Kaulitz, Tokio Hotel, har blivit anmäld för misshandel. Men man kan lätt säga att det inte är hela historien. Ett gäng med tjejer från Frankrike som kallar sig "Les Afghanes on Tour" har under 6 månader förföljt TH, de har flyttat till hamburg med ett tält där de ständigt bevakar tvillingarnas hus. De har skickat hotbrev till medlemarna i bandet och även deras familjemedlemmar, de ska även ha attackerat deras granne och Simone. Den 8:e April attackerade de även en familjemedlem till Tom och Bill och de har stormat deras hus och kastat ägg på deras bilar. Manager David Jost säger:

"one of these masked stalker-girls has attacked a family-member of Bill and Tom at April 8th. We have immediately the following day reported the girl to the police and we will now bring more charges against them." En granne ska även ha sagt åt dom att låta killarna vara, men det hela slutade med att dom hade slitit upp bildörren till grannen och skrikit och hotat, grannen beskriker det som "det kändes som att hon skulle slå ner mig". Efter allt detta, svänger Tom igår natt in på en bensinmack, där även dessa tjejer råkar vara. Tom kliver ut bilen och slänger en cigg på marken, en av tjejerna tar upp ciggen och och fimpar den på bilen. Strax efter sägs det att Tom ska ha slagit till tjejen och åkt därifrån. Detta är givetvis inte hela sanningen, enligt källor ska tjejerna ha varit väldigt provecerande mot Tom och ska ha hindrat honom från komma in i sin egen bil, det var alltså då som Tom i försvar tog till med knytnäven och åkte därifrån. Tjejerna anmälde Tom till polisen för det här, och han riskerar 5 års fängelse. Dagen efter var hela Tysklands tidingar fylld med nyheten, om att Tom Kaulitz i Tokio Hotel ska ha misshandlat en tjej. Efter vidare nyheter så ska dessa tjejer från Frankrike vara väl kända och de sägs ha en mental allvarlig sjukdom som innefattar schizofreni. Tjejerna går klädd i palestinasjalar över ansikterna och maskar, och ett motto skrivet är: "is willing to make the lives of other people a living nightmare." och " we are nor stalker nor fan, we are your biggest nightmare" Deras blogg har ett "Next Mission" hela tiden också, detta Mission har setts: "Run over Andy Maniac" Texten har sanna skrivit, kolla gärna hennes blogg!

Detta är ju föran helt sjukt, jag vet seriöst inte vad jag gör om han hamnar i
fängelse, jag kommer dö! TH är ju förstört då, jag kan inte ens tänka tanken!

Det är seriöst den vackraste människan på jorden vi snckar om nu, och låta honom sitta i fäängelse finns inte ens i min värld. Fyfan om detta är sant asså. JAG FATTAR BARA INTE !

 


VECKANS BLOGG ♥

Jag har blivit veckans blogg tillsammans med fyra andra på denna bloggen,
vill ni nu vara trogna & supersöta läsare till mig, så gå in påp hennes blogg 
och rösta på mig, så jag blir veckans blogg! då är ni guld värda ska ni veta ♥

________________________________________________________

Ikväll var jag på ug, ungdomsgruppen med konfan alltså. Det var inte sådär jätte
mkt folk, men hade mysigt o kollade film o käkade chips. och sen en fint andakt
i slutet, med sara & sasha och några andra konfirmader och ledare, puss på de
Dom hade iaf gjort riktigt fint med ljusen, och endligt sasha ska hon göra en
sån i träslöjden, hahhaha! Lycka till, hoppas den blir lika fin som den på bilden!


HJÄLP HJÄLP ♥

Snäälla söta bloggare & läsare, nu behöver jag verkligen eran hjälp
Hittade denna supersöta klänningen i stan igår, och blev direkt helt kär och har bestämmt mig att det blir denna till skolavslutningen i år. Men har jag ett problem och det är att jag vet inte VILKEN FÄRG jag ska välja, aprikos-röd eller rosa eller vit?
så nu måste ni hjälpa mig, vilken är finast? ♥


SNABBIS ♥

Tänkte bara meddela er om att jag lever, och det gör jag! :) hih, har inte blivit något bloggande tidigare idag. Först var det skolan, och dagen bara flög iväg förutom en seg matte lektion. På gympan hade vi jättekul o alla hoppade hopprep tsm, hah! :) Efter skolan åkte jag ner till stan med linnéa, åt glass & mys och kollade lite kläder. Nu ska jag fortsätta jobba om EU, snart klar! och har skrivit riktigt bra arbete faktsikt tror jag iaf xd. Ha det bra, lite om stan & bilder kommer när Linnéa kommit hem, hon har ju kameran! :)
Puss så länge :*


15 APRIL ♥

Dagen idag har bara varit superbra, lektionera i skolan var superchilla och så var
vi även på mjellby och kollade på ett konstmuséum, det var lite småkul faktiskt! :)

Men här kommer lite gammalt & nytt från ett av göteborgs roligaste ställe..
självklart pratar jag om LISEBERG! :) varje sommar åkte jag till liseberg tsm med kompisar. Men efter att det med rainbow hände blev man ju liite rädd faktiskt, eftersom att gammla bergbanan också gick sönder för ett tag sedan. Och om jag skulle vara en av dom på bilden, vet jag inte om jag skulle varit så sugen på att åka fler karruseller på liseberg faktiskt.  men nu har det iaf kommit en ny karrusell på liseberg, sen gungar fram & tillbaka med ungefär 40 personer i, och samtidigt surrar den runt runt & runt. harregud säger jag bara! haha. Undra om man vågar testa den i sommar!       s k  a   d u   t e s t a   d e n ?  : )



TÄVLING ♥

HÄR har vi en super gullig tjej som just nu har en tävling på hennes blogg. Där du kan vinna en desigt av henne till din blogg! Designen som gäller är den som ni ser på bilden här under. För övrig så tycker jag hennes blogg är hur bra somhelst & jag är inne dagligen, kanske ska du också börja läsa den? ♥

Så kom igen nu alla bloggare, gör som mig och va med och tävla om designen!


En shopaholics bekännelser‏ ♥

Efter en massa sol i trädgården & bikinirand så blev det att jag åkte in till staden, träffade pillen där och sen gick vi på bio. som ni ser på rubriken så kollade vi på En shopaholics bekännelser‏, haha jaa och den var väll bra tycker jag! Den var rolig och ganska så galen faktistk, hihi! Efter bion kom bror och hämtade med, åkte o hyrde en film och sen hem o käka, duscha, datan och sen sova så man orkar med första dagen i skolan! :)

Här kommer några smått knasiga bilder, efter bion ! <3
Och en bild på dagens aoutfit som idag blev såhär.. : )

svarta leggins: gina tricot 99:-
rött linne: gina tricot 99:-
Vit topp: Cubus 249:-
Svart skinnjacka: JC 990:- (minns inte exakt?)

Svart channel väska: Bangkok - batt
Mörkbruna glasögon: HM 100:- eller nått
Perfekt kläder för stan när det är soligt & kväll ^^,

OCH JAG GLÖMDE NÄSTAN BERÄTTA BÄSTA MED DAGEN, HIIHI! GJORDE MITT MOPPEPROV IDAG O JAG KLARADE BÅDE PROVET & UPPKÖRNINGEN, SÅ NU ÄR JAG GLAAAD :)


13 APRIL ♥

men åååh, solen skiner & det är ju hur varmt somhelst ute idag ! (#)
har precis bestämmt att jag & pillen ska på bio ikväll, och det får bli En shopaholics bekännelser‏! Så nu måste jag rusa ner i duschen lite snabbt, fixa mig & laga nått snabbt att äta, ska träffa henne i stan om 1½ timme. Ni får ha det så bra och sola gärna lite till åt meej.
varma sommarkramar ♥

     


12 APRIL ♥

På dagen låg jag bara ute i trädgården i några timmar o solade och läste på mitt moppeprov. Harregud säger jag bara, jag fick lixom en rand bara på den lilla stunden jag låg där !

Vid sex tiden åkte anna,jag,emma,lisa in till stan & köppte en engångsgrill. Vidare ner till hanmen och satte oss vid en strand där och grillade o hade det väldigt mysigt. Vid halv tio tiden åkte vi in till stan för att kolla in tivolit där, men var inte så mycket folk så vi stack hem till mig & kollade film.
Tack för kvällen mina bästa ♥


Jag har saknat er två sjukt mycket ska ni veta, måste träffas snart igen !

   


Sen stack vi somsagt in till stan lite senare, och kollade in tivolit där! :)
    


MYSKVÄLL MED TJEJERNA ♥

Först måste jag bara säga att jag har haft runt 80-100 besök på min
blogg nu de senaste dagarna. och det är superkul att det har kommit
massor med nya bloggare som läser & kommentera, tack så mycket!

men iaf, igår var det påskafton och jag hoppas att ni alla hade det supermysigt. Vi hade grannarna här på kvällen som var o käkade & firade påsk med oss. Efter maten, vid 9 tiden åkte moa,jag & anna till kärleken, där vi mötte sofie och pillen. Sen gick vi till K, där vi hade supermysigt hela kvällen. gjorte eld, grillade mashmellows, snackade, sjöng o lyssnade på musik.


Det blev lite småkallt ibland, men med filtar & elden så blev det mysigt ! :)



Sen efter att vi hade suttit vid K några timmar, så kom det lite tråkigt folk och
sen blev det lite tråkigt. så vi drog vidare till sofieberg istället, så satt vi där.
och det var mysigare än vad vi trodde, lite videos kommer nog senare idag!

Tack för en supermysig kväll, tjejjer <3


11 APRIL ♥

GLAD PÅSK KÄRA LÄSARE & BLOGGARE 
men titta så snäll påskharen är, hihi! :)  Massor med godis, biobiljett, triss, tuggummi

HÅR TRIX & TIPPS ♥

Här kommer lite hår trix och tipps för dej som är intresserad!

TRIX:
  kolla in på mitt fula osminkade ansikte så är ni söta.
men iaf., när jag köppte min hårförlängning så sa dom att man bör inte färga
den, så är det bättre att köpa en ny i den färgen man vill ha istället. Eftersom
att det har varit med om så mycket färgning & blekning innan, så är det redan
jätteslitet (det är äkta får asså). men busig som jag är så var jag ju tvungen
att prova färga det, bara för att dom sa att man inte skulle göra det! :) så igår
färgade jag den, och den ser precis lika dan ut, förutom att den blev mörkbrun
då alltså. Den blev inte sliten och ful. Den funkar perfeckt! så till er som vill färga
hårförlängningen, det går! ni behöver inte köpa ny! :')



TIPPS:
ingen direkt superbra bild kanske, men hoppas den dugen iaf!
Vill du kanske göra en ganska så tråkig frisyr lite roligare ?
Och ja, det är klart ni vill! Det är igentligen inget märkvärdigt men jag som
ofta bara sätter upp håret i en boll på huvudet, kan ibland tröttna på den lite
tråkiga frisyren, så då gör jag istället en fräta på höger sida a huvudet, bara
en liten, precis över örat. och sen flätar jag den precis helt vanligt och lägger
den sen över huvudet! och sätter fast den med en klämma bakom örat på
vänster sida. inte så svårt va? nej verkligen inte, men endå blir den vanliga
frisyren faktiskt lite roligare iaf, eller vad tycker ni ?


10 APRIL ♥

Wiii, nu har THE HILLS tröjorna skickats från företaget där dom trycktes  ♥
Jag, Louise, Lajla och Mahlin som är vinnarna i tävlingen får tröjorna
nån gång i veckan hem till våra brelådor, har printat bilden från Wendys

blogg, så ni ska få se hur TEAM LAUREN tröjan ser ut, min min min ! :)
VISST ÄR DEN SNYGG !?    ihih


9 APRIL ♥

Efter att ha pluggat en massa på moppekörkortet och träffat
sara & matilda på kvällen så åkte jag hem & färgade hårförlängingen! :)


Efter färgningen, chokladbrunt !         Före färgningen, blond med ljusa slingor
 


TÄVLING ♥

Jag är med och tävlar om ett hemmagjort armband hos Sabina, var med du också! ♥

Här får ni ett till litet gulligt tipps om tävlingar, även denna tävlingen handlar om att vinna ett smycke. men denna gången är det ett supersnyggt armband som unga 16års mamman sabina gör själv, jag har inte läst hennes blogg så jättelänge men den är hur mysig somhelst & jag tycker det är super intressant att läsa om tjejer i min ålder och om deras liv, och speciellt när man då redan har ett barn.

Så va nu med och tävla! lycka till, till er som vågar vara med :)

Det enda ni behöver göra är att skriva vilken färg du vill ha, ditt mått runt
handleden och en kommentar om att du är med och deltar i tävlingen! :)


TÄVLING ♥

Något av de bästa med bloggarna är när det kommer tävlingar.
även fast jag inte alltid vinner, och inte ens är med o tävlar ibland så tycker jag endå att det är så himla kul. Så om du är intresserad av att vinna ett par handgjorda superfina öronhängen så gå in HÄR och va med att tävla!


7 APRIL ♥

home sweet home

Sådär ja, nu är jag hemma från ett helt sjukt roligt långläger med konfagruppen!  Det var helt otroligt kul igårkväll när vi hade galakväll och alla vi faddrar hade hittat på ett spex med låten tingeling tingeling, men fett bra danser o shohejj till. Så kika in imon så kommer massa bilder & video.
Nu ska jag deejta kudden min, tingeling




3 APRIL ÄR LIKA MED....

jo, tredje april är faktiskt inte vilken dag somhelst för mig & många andra....

Idag är det precis ett år sedan det igentligen skulle varit tokio hotel konsert i Hovet i stockholm, för er som inte vet så blev det så att sångaren Bill blev sjuk, och var tvungen att operera halsen och slutade med att konserten blev intälld. Aaaldrig har jag gråtit så mycket i hela mitt liv tror jag, idag är det iaf ett år sedan och jag saknar det så himla mycket,! vill verkligen att det kommer ett nytt datum snart  ♥
v a d   t y c k e r   n i    o m    t o k i o  h o t e l ?


3 APRIL

Dagen har varit jättebra, har tagit massa bilder & haft jättekul på våran företagsmässa i skolan, men bilderna kommer 'tyvärr' inte förrent på tisdag eller onsdag. för att om undefär 1½ timma åker jag och tjejjerna till nissaström, vi ska på konfaläger! längtat som tuusan, för det är verkligen helt sjuk va kul & mysigt det är där ibland asså. Och tar inte med någon dator dit, så vi hörs inte förrens på tisdag kväll, eller onsdag morgon.!
Och bäst av allt, nu har vi påsklov i 10 dagar, härligt!

Ha det så jättebra, kommer sakra bloggen & er   puss ♥


bilden är sen förra konfalägret, när vi var där med alla nya konfirmanderna

2 APRIL ♥ MY TIPPSAR

hejsan på er söta läsare, solen skiner & jag är på glatt humör !
är det bara jag som alltid blir jätteglad när solen kikar fram, eller blir du också det ? :)

Dagen idag har varit jättebra, vi har jobbat med våra egna företag idag i skolan så Hany & jag som är i en grupp har alltså fixat med det hela dagen, och det är jättekul verkligen! På gympan brukar det bli att vi inte håller sams när det är killarna mot tjejjerna och idag var det fan tredje världskriget! haha. Fridas glasögon gick sönder, hon börjar gråta. Linnea får en boll på halsen och får svårt att andas, börjar åsså gråta! Alla skriker, och det slutade med att jag sprang runt med en hockey hjälm på huvudet för att slippa hårda bollar, för killarna skjuter som idjuter hela bunten!

Hany & en kille i klassen började bråka på gympan, och har fortsatt hela dagen, och allt slutade med att när han skulle till bussen så sprang hon fram till honom och sparkade honom och boxade i magen & sen när vi mötte honom vid bussen gick vi förbi och sen spottade hon honom i huvudet, nice va ? hahah, men det var han värld efter dagen!

Sen blev det staden med hany, köppte en amssa godis & dricka o allt till lägret, och även en foundation! Nu ska jag packa tills imorron, ska somsagt på läger imon med konfan, och stannar i fem dagar så det kommer inte bli mycket bloggande då inte! Men får bli extra mycket när jag kommer hem istället :)

Puss så länge /  Diiin mysan pysan  ♥


MY TIPPSAR !


Köppte denna foundation, igen!
Den är hur bra somhelst, speciellt till min hy som lätt blir väldigt torr. Den känns precis som en hudkräm när man tar på den, väldigt mjuk & skön. Men endå blir de inte blan och klibbig. Kan inte säga mycket mer än att detta är den bästa jag har köpt!!


1 APRIL ♥

april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! :)
Harregud va tiden går fort asså, det är redan april! Det är verkligen helt sjukt, för det känns som att det nyss var jullov o allt. Bara två dagar kvar i skolan nu och sen är det påsklov redan.! Skoan idag var superchill, och jobbade nästan bara med våra företag! Och det är hur kul somhelst, och mitt & hanys bröllpsföretag går det super för! har precis dammsugat hela övervåningen här hema & stä'dat rummer, måste ha lite pengar så! :)hihi. igårkväll fick jag somsagt hem min älskling, moppen! :) körde lite granna då men det var så mörkt & kallt så ska snart ut och köra lite. Solen skiner förfullt här i lilla halsmatd, och det är nästan fjorton grader varmt också, skit mysigt väder!

Hoppas ni har en jättebra dag, för det har jag & blir så glad av vårvädret.
Här kommer en bild på min lilla pärla som jag är kär i, är han inte söt!? :)


imon blir det förmodligen till staden efter skolan, handla lite tills lägret och
köpa en ny foundation, så imorrn kväll kommer nog lite MY TIPPSAR på
olika sorters foundations, kanske någon som passar dig bra !? kika in då ♥


RSS 2.0