Festlig lördag

Lördag och personalmiddag igår. Började lugnt och sansat med gott käk på Lotus. Blev allt roligare under kvällens gång efter vinflaska & shottbricka efter shottbricka. Vidare till Mårtenssons där vi fortsatte natten. Grymt rolig kväll som vi kommer kunna skratta åt länge. Länge! Tack brudar, och David. 

Ett av tre lass, Mvh proppmätt

Köttbullar & mos made by mamsen är bland det bästa som existerar, speciellt efter en lång arbetsdag & tråkigt väder. Mys med familjen. 💕



Redo för häng på ballen!

Ledig måndag. Fantastiskt! Strålande sol, promenad, jakt efter utemöbler, storstädning/tvättning av balkong och där efter inreda med nya stolar & bord. Här kommer det bli så mycket frukost & kvällar spenderade i sommar säger jag bara. Mvh tjejen som velat ha en balkong i hela sitt liv. 


Glädjespridare på jobbet

Lördag, jobb & riktigt vårväder ute. Härligt! Haft världens goaste engelsman som kund idag. Trots att jag hatar pratar engelska gick det inte att låta bli då hans mun gick i ett, med massa kul att prata om. Han skakade hand och presenterade sig (trevligt!!) reagerade (precis som alla andra) väldigt underligt när jag presenterade mig som My, men han diggade mitt namn och kunde faktiskt uttala det, skönt att någon lyckas. Älskar sånna här glädjespridare till människor, som beundrades av våra jobb vi gjorde, att vi alla var så stylade och hippa på salongen, fascinerades av att jag var tatuerad och att jag hade ett jättefint "babyface" som tydligen skulle vara en komplimang osv osv. Haha sånna här underbara människor Bode de finnas fler av. Han gjorde min dag. 🎈



Knappt mänsklig

Två lediga dagar är här, som kom väldigt passande men ändå inte. Spenderade hela eftermiddagen i soffan igår då jag blev attackerad av illamående för tredje dagen senaste veckan. Åkte senare ut till familjen på kvällsmat, däckade snabbt där efter i soffan och blev att jag stannade där över natten. Vaknade upp febrig, svettig, äcklig, huvudvärk osv osv. Great!!! Men nu en lång varm dusch senare känner jag mig tio gånger fräschare och har både städat, lagat mat & nu är tvätten igång. Så nu blir det soffläge igen. Energin ligger allt annat än på topp. PALLA! 
Drömmer mig tillbaka.. drömmer mig frammåt! 💕

Solsken

Fyra dagars ledighet är över, det bjöds på strålande solsken alla dagar så jag är evigt tacksam. Avslutade det hela med nya naglar, provade ett nytt ställe och jag är helnöjd. (Asiater är bäst, än en gång) 
Avslutade kvällen på bästa sätt med tjejerna 
Ikväll efter jobbet blev det käk på Wild west med familjen. Åt supergod mat, och firade framförallt min älskade guldklimp, idol, bästa vän & favorit.. mamma. Idag var det din dag!


På en bänk, alldeles ensam med havets brus

Så jävla fantastiskt rent ut sagt. 


Vårkänsla i luften

Härligaste vårdagen på hela året är här, vilkeeeet väder!! Långpromenad med mamsen längst grötvik och tylösands stränder. Nu fika och godsaker i uterummet hos familjen. Idag insåg jag hur mycket jag älskar Halmstad.


.

Har en konstig och jobbig känsla i mig som hela tiden vill så mycket mer. Känner mig rastlös ochsamtidigt stressad. Hade jag haft möjligheten hade jag bara hoppat på ett plan, och åkt. Långt bort och stannat i cirkus ett halvår för att sedan åka hem för att man faktiskt vill, och längtar tillbaka. Och inte bara för att man måste, av egentligen ingen anledning alls. Jag klarar inte av att vardagen bara går. Veckor bara försvinner och dagar ser lika dana ut, vecka efter vecka. Man gör samma saker, träffar precis samma människor. Allt går i rutin. Jag vill så mycket mer, blir tokig. Så mycket tankar i skallen just nu.
 

Internationella kvinnodagen it is!

Första helgen ledig på väldigt länge, guld värt. Internationella kvinnodagen idag vilket jag tycker är en bra dag att unna sig lite extra. Mysfrukost hos familjen, spabehandling på Electra som var hur underbar somhelst, gick på en Guld ansiksbehandling och blev även ruinerad på lite produkter innan jag var helt klart. Där efter har jag sprungit runt på stan & städat lägenheten. Ikväll får jag gäster, tacos & mello är planen. Detta är en bra lördag, och strålande solsken ute! 


♥ HELLO GRAN CANARIA

För ett år sedan ganska så exakt befann jag mig på Gran Canaria, världens mysigaste vecka med familjen för att fira mammas 50års dag. Där efter har jag varit i både Cypern & Thailand, och upplevt dom bästa dagarna i mitt liv. Att resa runt i världen är så sjukt fantastiskt. Magiskt att få uppeleva allt. Och när jag tänker på det vill jag bara ha mer mer och mer utav det. Jag är långt ifrån klar när det gället detta.  ♥

♥ TODAY @ ANDYS TATTOO STUDIO

Klockan slog 11, vi bollade ideér, han började skissa, vi ändrade lite, han skissade vidare och resultatet blev precis som bilden i mitt huvud. Klockan blev 12 och bläck & nålar åkte fram. Vi startade, och efter en timmes konstant smärta var vi klara. Nu sitter jag här, lika nöjd som alltid, Med två nya fina motiv på min arm. Som denna gång symboliserar mina familjemedlemar, mina hjältar. Du är kung Räven, Tack! 
 

LEDIG TISDAG

Godmorgon! Blev en lång dag igår, först jobb 9-17 sedan direkt vidare till Göteborg med fem härliga brudar för käk & american crew visning. Riktigt bra sådan! Tackar gudarna (eller min chef) för att jag fått ledigt idag, så slapp det bli 12 dagars jobb i rad. Puh!! Planerna idag lär inte riktigt bli som planerat då jag fick en rolig överraskning igår precis innan jag gick och la mig. Så idag vaknade jag klockan 07.00 helt hypad och hoppas bara på att klockan snart slår 11.00 BYE! 



Söndagsmys på jobbet

Godmorgon alla bakfulla! Lunchtime it is. Soppa & choklad, bästa kombo. Snäll som man är så hoppade jag in och jobbade idag, på min enda lediga dag denna veckan. Men jag klagar absolut inte. Middag hos päronen efter jobbet och där efter hem och ladda för en ny vecka med lite sömn. Trevlig söndag 💕

RSS 2.0