♥ Torsdagsmys på Yoss!

Godkväll! Kvällen har spenderats på Yoss med Sara, som vanligt sjukt god mat och nästan tre timmars skitsnack, dagen kunde inte slutat bättre. Nu kryper jag ner, imorgon väntas jobb & festligheter där efter.

♥ Läs lite om mitt intressanta liv vettja!!

Onsdag, och jag är ledig! eller, blev så om inte annat. Cissi kom hit imose och vi övade balfrisyr, sen drog jag in till stan och lämnade lite cv:n, ÄNTLIGEN MY! Där efter väntade en spruta på vårdcentralen, blö! Fast jag överlevde, så gick hem och krängde satans massa vattenmelon. Och lekte lite vid pappas dator som kanske syns? Nu väntas det träning, har en stor mängd överskottsenergi som måste tömmas.

♥ True colors

Bjussar på några fler bilder från söndagens fantastiska dag. Jag & min fina vän Annie efter röda mattan ♥

♥ BALEN 2012, VILKET MINNE!

Lyckorus i hela kroppen när man tänker tillbaka på gårdagen, vilken dag alltså! Underbart väder, god mat & dryck, glada människor, världens finaste klänningar, och massa dans och skratt. Perfekt bal helt enkelt.

Efter att gjort oss iordning & fotats blev det middag hos mig. Och ja, vi ville inte spilla på kläderna..
Där efter åkte vi vidare till Laholm på förfest!



Minglade runt och hade det trevligt med ett gäng underbara människor

Efter några timmar kom vår döläckra limousine och hämtade upp, och vi taggade nu till ordentligt!

Efter en lååång bilkö och många champangeglas var vi äntligen framme vid röda mattan...



Min fina baldejt och jag! Dagen kunde inte bli bättre, och herregud var fina alla var + fantastistk väder!

♥ 27 MAJ 2012

Imorgon är det dax, kan inte fatta det! Balen är här, och det är vår tur nu. 06.00 ringer klockan, 06.30 kommer annie och fix står på schemat. 10.00 är det fotografering med alex. 11.00 är det middag hos mig. 12.30 förfest i laholm och där efter kommer vår limousin och kör oss mot röda mattan och tylösand. ♥



♥ Sommarkvällar ++

Fredagskvällen började hos mig, firade in vår första sommarkväll på altanen med god dricka & underbart sällskap. Där efter drog vi vidare till Kåren där Maskinen spelade (GRYMT!) och strömmade av dansglada människor. Idag har jag mått allt annat än bra, alltså. FY! Men det var det värt! Blev en sjukt rolig kväll!! ♥



                                                                                                    Taggade brudar, jaaadå!



♥ DETAILS

                                                                                          ++ Fint från Angelica Blick!




♥ När livet är som bäst!!

Ja det vore synd att klaga på dagar som dessa! Började morgonen med en go löparunda på berget, där efter blev det frukost ute på altanen och nu ska jag ligga här och sola resten av dagen. Underbart!!



                                                                                         ++ Gjorde nya naglar igår!



♥ Det måste vara på liv och död

Yes, då var fredagen spikad! Biljetter till Maskinen är köpta, ännu något att längta till och det lär bli en grym kväll. Nu kryper jag ner för att orka med morgondagen, dock sovmorgon till 12 hehe, soft!




                                                                                                      INSPO INSPO INSPO!



♥ LYCKORUS

Sista skolarbetet är inskickat, jag är fri från skolan! Vädret är helt underbart, allt till balen på söndag är planerat in i minsta detalj och idag ska jag till frisören, lär bli spännande. På torsdag ska naglarna fixas, på fredag är det party och idag är det 17 dagar kvar till studenten. Livet är fan så bra alltså. lycka!

                                                                                                                                            SKÅL PÅ DE!



♥ GOKART//FILMKVÄLL

Idag blev det gokartskörning med brossorna & anna! Så sjukt kul är det, måste göras om snart igen. Där efter åkte vi hem åt god mat och spenderade kvällen i soffan med film & godis. Nu har jag precis kollat klart på Bridget jones, haha störtskön! Perfekt avslut på helgen, imorgon väntas skola & träning! Godnatt.


♥ Söndagschillande

Godmorgon! Frukost & psykologiplugg ute på altanen, äntligen börjar sommarvädret närma sig. Ser ut att bli en lugnt söndag idag, men en kommande vecka full av planer står på tur så det kan behövas!

                                              Dagens snygga onepieceoutfit, hoppas ni gillar de för de gör jag! :D



♥ Konfirmation för lillebror

Idag var det dax för min lillebror att konfirmera sig! Två timmar spenderandes i kyrkan & där efter gick vi hem och åt god mat i mängder. Har fortfarande gäster kvar här hemma, så dax att vara lite social!






♥ Someday we’ll be kings and queens

                                                                                        Dessa grabbar kan sin grej. Och jag är besatt. ♥




♥ Det ända som är säkert är att jag ser dig

Huvudvärk & dödstrött tackar jag nu för mig och kryper ner till sängs! Imorgon väntas morgon löpning på berget och där efter öva frisyrer på två vänner som jag ska fixa till balen. Sov så gott ♥





♥ AVICII

Igårkväll åkte vi ner ett gäng brudar mot malmö, vilsade runt lite på vägen men hitta tillslut till malmö arena där Avicii ägde rum. Konserten var sinnessjukt bra & stört mycket folk. Var inte hemma förrens 05.00 imorse så allt jag har gjort idag är att sova. Träning står på schemat för kvällen, sen bara slappa vidare!

                                                                                                      Tack för en grym kväll brudar ♥



♥ BALFRISYR/LÅNGHELG/MALMÖ

Hemma från skolan, efter tre timmars balfrisyrsövande med Annie! Och ÄNTLIGEN har jag bestämt mig hur jag ska ha det. 11 dagar kvar nu, så sjukt taggad!!! För övrigt är vi nu lediga tor, fre, lör och söndag. Hur skönt är inte de? Det firar vi med att åka till malmö ikväll för att se Avicii live, lär bli grymt




♥ INSPO x 1000

Halva dagen har gått och jag har inte fått ett skit gjort, typiskt mig! Nu där emot ska jag till skolan för att hämta hem plugg som ska göras ikväll. Sen väntas balfrisyrsfix, 2 timmars jobb & där efter löpning på berget med mamma. Där efter blir det plugg resten av kvällen. Nu måååste jag skynda mig iväg! ♥




♥ 16.39

Hemma efter en effektiv dag i skolan med mycket bra resultat & en glad My. Bra start på veckan!! Väntar nu hem mamma för att sedan dra oss upp på berget och springa en halvmil. Lär vara död sen. Ciao ♥




♥ Sunday/Sunshine

Effektiva söndagar, det gillar jag! Uppe redan vid 8 imorse för att sjunga för lillebror som fyller 15. Frukost, läsa bloggar, storstädat huset, hängt tvätt, bakat efterrätt till ikväll, balklänningsfix , slingat mamma, klippt pappa & 20 minuters löpning på gallberget. Ikväll firar vi födelsedagsbarnet, bra dag ♥




♥ PERFECT

Fredag, och ledig som vanligt! Började dagen med 50 minuters löpning, utan någon vila. Herregud va grymt för att vara jag. Där efter åkte jag till skolan en sväng och gjorde en frisyr, och där efter blev det födelsedagspresent letande på stan med lillebror. Nu väntas fredagsmys hemma. Trevlig helg vänner ♥

                                                                                                                        vackert.



♥ WHITE BLANK PAGE

Fina vita toppar till sommaren. Där var min pause slut, psykologiplugg väntar resten av kvällen. ciao ♥




♥ Ser en dröm som snart bli sann

Maj månad är här, juni juli augisti står på tur. Det innebär...
längtan. sena nätter. lyckorus. solbränna. musik. frihet. kärlek. träning. barfota. glass. stranden. energi. uteserveringar. skratt. spontantrippar. myskvällar. barbent. galenskaper. röda kinder. HAPPINESS!




♥ SÖNDAGSBEKYMMER

Sitter och har stora funderingar kring vad jag ska göra med mitt hår som ska färgas, om tre veckor dock. Herregud, står inte ut! Ljusare? Mörkare? Varmare? Kallare? Jag har inte en jävla aning. Men KOLLA så långt det var innan jag klippte av de, satan vad jag vill ha tillbaka mitt hår! mitt långa hår.. åhå cut cut :(

                                                      wooho massa egobilder på skönheten själv. ellller? fint hår iaf ;D



♥ VI FIRADE IN VÅREN ORDENTLIGT!

Mobilbilder från valborg, inget snålande på snygga poser av mig & pillen inte. Plötsligt insåg man att det blev ganska gott om shottar en kväll som denna, men himla kul hade vi och det syns väll. he he!







♥ Jag behövde något att längta till

Om en vecka fyller min lillebror 15, plötsligt inser man att han inte är så liten längre. Om två veckor konfirmeras han och även detta ska firas. Samma vecka bär det av till malmö för att se avicci live. Om tre veckor går jag balen, i världens finaste klänning. Om fyra veckor ska jag göra mitt teoretiska delprov i frisör. Om fem veckor tar jag studenten. Och där efter är det sommar, årets bästa tid framför sig. Ingen mer skola som väntar, aldrig någonsin. Kan inte fatta vart tiden tar vägen. Detta kommer bli grymt!
                                                               Tänka sig att dessa småskitar börjar bli stora!



♥ spelar Kent på repeat natten lång






♥ The sun will shine like never before.

Perfekt dag att vara ledig på! (ja, ännu en dag ledigt he he) Frukost i solen, sen har hela dagen spenderats ute i parken med strålande solsken, kentmusik & lite plugg. Mår fortfarande inte helt hundra men börjar bli galet rastlös efter en vecka utan träning så ikväll blir det en sväng till gymmet. Tagga!




♥ VALBORG

Vilken lyckad valborg det blev igår! Började kvällen med matlagning, vin & tjejmys hemma hos mig. Där efter blev det spel & massa drinkar som sedan ledde vidare in mot stan. Massa dans, och kvällen slutade på donken med väldigt random folk och djupa diskussioner, lite efter 5 imorse kom vi hem. Idag är jag död.







                                                                                                 Brudar, ni är grymma! ♥



RSS 2.0