♥ Feel alive

Tycker årets paljettmode är rätt awesome ändå! Trots det har jag inte lyckats fastna för något plagg, förrens nu. Skitball klänning med jag vet inte hur många paljetter, men många!! Djup fin rygg också vilket är ett stort plus. Nått liknande till nyår hade funkat fint, väldigt fint. Leta leta leta!!! panik. tips? tack.




♥ Wake me up for a moment from the paradise

Godkväll! Skolan var satans jävla dryg idag, frisör är inte alltid en dans på rosor vill jag lova. Men nu är humöret på topp igen, dock helt slut i kroppen (mina armar!!!) efter dagens träning. Sitter med djupa funderingar ang min hårfärg som måste få en update, hur? när? vet ej. Men en förändring måste ske!




♥ Never believed that things happen for a reason

Dax att fräsha till sig så inte hela söndagen går åt till att göra ingenting! Ska ut i stormvädret med en vän för att mysa runt på julskyltningen och hoppas på att hitta lite julklappar. + Slänger jag upp några fina bilder som gör mig allmänt pepp till livet, när jag fått uppleva detta, då är jag så nöjd jag kan bli.





♥ He said, girl you better try to have fun

Då var det fredag igen! ännu en heldag med praktik, nöjda kunder & en mycket glad my. Tror det blir ännu en helg utan några festligheter, känns bra. Dock ingen träning heller, min kropp behöver en paus. Men på måndag kör vi igen! Nu ska jag fortsätta leta julklappar, står helt stilla för tillfället! några tips?




♥ this is my winter song to you

EN månad till julafton! Och om EN vecka är vi inne i december. Vid denna tiden på året brukar jag vara klar med alla julklappar, men nu har jag knappt funderat på årets julklappar.. förrens nu. panik! I helgen är det julskyltning, första advent, alla fina julsaker ska fram och de första klapparna ska inhandlas. Det svåraste av allt är att komma på vad jag själv önskar mig, fyller ju även 18 bara tio dagar innan julafton. Men jag är så glad, detta är den absolut mysigaste tiden på året. Allt är bara så gosigt fint satans mysigt. ♥
Tumblr_lv3fuxq3fu1r06qo4o1_500_large5294635277_9b76c581df_z_largeTumblr_lu6r2i2rab1qdbz04o1_1280_largeTumblr_lv29qxe9vi1qi1c55o1_400_large_large



♥ Closer to the edge

Godkväll! Dagen har bestått av en rättegång, ett stycke natchotallrik på café, en klippning av en vän och ett step pass nu ikväll, som för övrigt är det roligaste sättet någonsin att träna sin kondination på. Slänger upp en video och även två andra godingar till låtar som spelas för fulla muggar här hemma, njut.





♥ I've been everywhere man, looking for someone

ÄNTLIGEN NYA SKIVAN UTE PÅ SPOTIFY!! Denna bruden är så fruktansvärt grym, så fruktansvärt snygg och gör så fruktansvärt bra musik! Ja, jag gillar ordet fruktansvärt. Låten här nedan blev snabbt en favorit på senaste skivan. (med jävligt hög volym) Nog med detta, nu väntar mat jobb och träning. ciao





♥ NYA SKOR! eller nej, kanske inte.

Förjävla snygga skor. jag vill OCKSÅ ha! På tal om träningen idag.. roligaste på länge! alltså, vad gör man om en person flyger av löpbandet som en vante ute i en snöstorm? Jo tragiskt nog så skrattar man faktiskt så mycket att man varken kan träna eller andas. Jag är elak (ibland) men detta gjorde min dag. 



♥ We had to let it go

Vilken lugn myshelg det blev! Nytatuerad & fika med goda vänner. myskväll med chokladpudding film och tjejkompisarna som sällskap. Det var lördagen det. Idag har pappa & jag övningskört, handlat & sen lagat hemmagjord pizza (mums!!!) Och nu ska broder min klippas! de var min helg de, mycket intressant ♥

i brist på bilder och sådär.



♥ #3 och #4

Dagen kunde inte börja bättre! Äntligen sitter mina två noter bakom örat på plats, så nöjd. Fick även för mig att göra något spontant, tatuering på fingret har jag alltid tyckt varit fint. Så varför vänta på bättre tider när det redan är som bäst? Var ju redan där, hade tiden & priset höjdes inte. Så jag körde på!

nervös chey inne i studion!





♥ Tänker leva i nuet och inte ångra mig sen

Fredagskvällen bestod av thaimat, idol & mys med en vän! Nu blir det strax att krypa ner i sängen för att orka upp när klockan ringer 08.30 imorgon! Gaddning står först på schemat, I'm so excited! ♥♥




♥ JUST DANCE

FAN för torsdagar! TRE timmars sammhälls kunskap = DÖ! alltså, seriöst. dampanfall. Men som tur är så är jag nu hemma, ska snart träna & taggar till med lite go musik. Inne i en Rebecca & Fiona period. Måste få se dessa brudar live någon gång i mitt fullbokade liv, så fantastiskt jävla bra är vad det är!!

 




♥ Hål i axlarna

Tog mig en ledig dag idag, sköönt! Har bland annat lyckats storstäda rummet. Nu laddar jag inför ett step pass, fjärde dagen i rad som jag tränar & imorgon blir det gymmet igen. Sen kan jag stolt vila mig över helgen. Hoppas min energi & tränings motivation håller i sig nu (för alltid. tack) Det rullar på nu!!
VART kan jag hitta tröjor med håliga axlar?



♥ A feeling that i never never never had before

17 februari kommer bli grymt! Ordet grymt var väll inte det bästa att förklara min känsla med för tillfället, men biljetterna är iaf våra och jag är helt sinnessjukt taggad inför denna kväll!  För övrigt är det 4 dagar kvar till tatton, EN månad (minus en dag) kvar till min födelsedag och 39 dagar till julafton, helt ok!!





♥ I won't let you go

Morning! Sitter på psykologilektionen, har rast och eller nej, den slutade visst för tio minuter sedan ser jag nu. Men btw, slänger upp en av världens finaste låtar, för tillfället. Det var allt för mig, back to work! ♥




♥ † † †

Nya. Fina. Kors. Måndag och haft finish klipp-prov i skolan som gick bra, och efter det permanent rullningsprov på 45 minuter. Stressade som en idiot rent ut sagt, målet var inte ens ett godkänt, men slutade på vg så jag är sjukt nöjd. Intressant? nej. Men här blir inga muskler gjorda inte.. drar till gymmet




♥ En vit dröm

Åh denna fina tröja full med blommor.. ge mig!! Seg från gårdagen, som inte blev som planerat direkt men ändå trevlig. Idag väntas middad hos mormor & morfar för att fira mormor som fyller år och även papporna på farsdag. Hoppas på att ryckt upp mig tills ikväll så det blir en sväng på gymmet. pusss




♥ DANCING IN THE MOONLIGHT

Hooooola! Efter praktiken igår var jag helt död, men trots de stod party högst på schemat! Nathan och jag var väll inte allt för taggade först men de kom & jag hade som vanligt skitkul! Ikväll blir det ännu en icke lugn kväll, slutar alltid lika spännanade. slänger med några riktigt läckra bilder & en skön låt!






♥ Men jag behöver dig, kom hit och rör om

Transparenta skjorton, vill ha! MEN inte innan jag hittar en sån spetsbustier som finns här nedan. Hur jävla svårt ska det vara!? Och ännu mer vill jag ha en bh med massa pärlor på, som också är hur fint somhelst att ha under denna fina skjorta. Mycket SKA här, men jag hittar ju inte. Halmstads butiker. suck!



♥ We walk through a world where nobody has been before

NEW SHOES! Blev en sväng på stan efter skolan och köpte mig ett par nya skor, wiho! Fick för andra gången lämna in mina favorit boots för att hälen hade spruckit, och trots att jag använt dom över ett år fick jag alla pengarna tillbaka. Ett par trasiga skor fattigare, men 700 kronor (+ ett par nya skor) rikare. Så jag är mer än nöjd! Ska strax ta mig ett varmt bad, efter ett långt girltalk i telefonen med en vän. puss ♥




♥ Hade du nån innan, vill du ha nån sen?

Transparenta kjolar, jag tror jag gillar det! Varken långklänning eller långkjol har varit något för mig, dock har jag aldrig gett det en chans eller ens prövat de. Men detta är ju hur fint somhelst. tror jag !?




♥ Sometimes it's hard, to follow your heart

Börjar bli trött på denna skiten! Vaknade igår och mådde fruktansvärt dåligt. Idag mår jag bättre dock så ont i huvudet att jag inte kan resa mig, så blir ännu en dag liggandes i sängen. hoppas ni mår bättre ♥
Robins senaste framträdande i idol, detta var sjukt bra!!



♥ Water for elephants

Mitt sista höstlov är nu över! Sov bort halva dagen, men trots det hann jag med både övningsköra & träna. Nu väntas film och det ända som saknas nu är sällskap & lite massage (nackspärr x 1000)





♥ Keep on smiling keep on shining

Godkväll fina ni! Ingen ork till något idag, så det blev en lugn kväll hos farmor med mat, god efterrätt och myspys. Ska nu bädda ner mig med hörlurarna i öronen, spelandes Collin McLoughlins fina röst. I brist på bilder får de visas ett av veckans köp. Tummen upp för H&M's trosor, 3 betala för 2. intressant (!!!)





♥ If you don't love me, why do you raise my hopes

Två sötsnygga outfits från H&M som jag mer än gärna tackar ja till! Dock inte för tillfället, då jag hellre sitter och myset nyvaken i en onepiece. Nu ska jag koka en kopp te & sedan sätta mig och skriva klart ett arbete som skulle varit klart för en vecka sedan.. eller två. Någon som är villig att göra det!?



♥ Kiss my lips, touch my hand, give me a second chance

Köpte mig ett nytt halsband tidigare i veckan, fint. väldigt enkelt! Får invigas till helgens festligheter.




♥ You're my little angel, you're my little star

Internetet har legat nere i två dagar, fuck! det är i sånna situationer jag inser hur omtyckt min mobil är.. som för övrig brukar vara hatad. Men trots detta rullade livet på, gårdagen spenderades på gekås med brudarna & stötte även på morgan, inte illa pinkat. Inga allt för roliga inköp, dock ganska nödvändiga om jag får säga det själv. Idag har det storstädats, tränats och njutits av ett väldigt omtyckt höstlov!  




RSS 2.0