MIN ÄLSKLING I FÄNGELSE ?

min älskling i fängelse i fem år, hell no !?  ♥

Tom Kaulitz, Tokio Hotel, har blivit anmäld för misshandel. Men man kan lätt säga att det inte är hela historien. Ett gäng med tjejer från Frankrike som kallar sig "Les Afghanes on Tour" har under 6 månader förföljt TH, de har flyttat till hamburg med ett tält där de ständigt bevakar tvillingarnas hus. De har skickat hotbrev till medlemarna i bandet och även deras familjemedlemmar, de ska även ha attackerat deras granne och Simone. Den 8:e April attackerade de även en familjemedlem till Tom och Bill och de har stormat deras hus och kastat ägg på deras bilar. Manager David Jost säger:

"one of these masked stalker-girls has attacked a family-member of Bill and Tom at April 8th. We have immediately the following day reported the girl to the police and we will now bring more charges against them." En granne ska även ha sagt åt dom att låta killarna vara, men det hela slutade med att dom hade slitit upp bildörren till grannen och skrikit och hotat, grannen beskriker det som "det kändes som att hon skulle slå ner mig". Efter allt detta, svänger Tom igår natt in på en bensinmack, där även dessa tjejer råkar vara. Tom kliver ut bilen och slänger en cigg på marken, en av tjejerna tar upp ciggen och och fimpar den på bilen. Strax efter sägs det att Tom ska ha slagit till tjejen och åkt därifrån. Detta är givetvis inte hela sanningen, enligt källor ska tjejerna ha varit väldigt provecerande mot Tom och ska ha hindrat honom från komma in i sin egen bil, det var alltså då som Tom i försvar tog till med knytnäven och åkte därifrån. Tjejerna anmälde Tom till polisen för det här, och han riskerar 5 års fängelse. Dagen efter var hela Tysklands tidingar fylld med nyheten, om att Tom Kaulitz i Tokio Hotel ska ha misshandlat en tjej. Efter vidare nyheter så ska dessa tjejer från Frankrike vara väl kända och de sägs ha en mental allvarlig sjukdom som innefattar schizofreni. Tjejerna går klädd i palestinasjalar över ansikterna och maskar, och ett motto skrivet är: "is willing to make the lives of other people a living nightmare." och " we are nor stalker nor fan, we are your biggest nightmare" Deras blogg har ett "Next Mission" hela tiden också, detta Mission har setts: "Run over Andy Maniac" Texten har sanna skrivit, kolla gärna hennes blogg!

Detta är ju föran helt sjukt, jag vet seriöst inte vad jag gör om han hamnar i
fängelse, jag kommer dö! TH är ju förstört då, jag kan inte ens tänka tanken!

Det är seriöst den vackraste människan på jorden vi snckar om nu, och låta honom sitta i fäängelse finns inte ens i min värld. Fyfan om detta är sant asså. JAG FATTAR BARA INTE !

 


Kommentarer
Postat av: SANIBO

sv: åh.. jag vet inte det alltså. det är ju ändå jag som skrivit det. isåfall får du skriva att det är jag som har skrivit det och länka mig :)

2009-04-18 @ 22:32:36
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: så lite så sötan :p

<3

2009-04-18 @ 22:39:38
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: SANIBO

sv: haha ja... tack :) gör det.

2009-04-18 @ 22:40:24
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: CASSANDRA

sv; jag köpte en annan :) kolla in inlägget längre ner, där finns min nya klänning ;)

och tack :D

2009-04-18 @ 23:02:59
URL: http://casses.blogg.se/
Postat av: CASSANDRA

sv; hah okej ;D

2009-04-18 @ 23:15:19
URL: http://casses.blogg.se/
Postat av: CASSANDRA

sv; aa, jag köpte den igår, och jag tror den också kom in igår ;D

2009-04-18 @ 23:17:09
URL: http://casses.blogg.se/
Postat av: eveline

ja det är bikbok, och det finns i svart också ;)

2009-04-18 @ 23:20:45
URL: http://mondaytosunday.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: hihi, eller hur! :D<3

2009-04-18 @ 23:22:48
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Liene

jja fyfan, alltså nästan alla TH fans skriver om det nu på sina bloggar:O

men jag vill inte tro att han hamnar i fängelse:/ det var inte ens hans fel, han ville ju komma därifrån bara.

2009-04-18 @ 23:25:38
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: hihi, ja, den är fin! :D

min dag har varit bra, har din? PUSS<3

2009-04-18 @ 23:27:24
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: hihi, okej! nice :D

lägg upp massa bilder på dig :D

2009-04-18 @ 23:39:31
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: ja man får hoppas att allt går bra:) vill inte att en så bra band splittras bara på grund av några idiotiska tjejer.



2009-04-18 @ 23:48:30
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: A L B A & J O H A N N A

shit, blir fan ledsen okej gillar inte tokio hotel så mycket, men ändå grymt synd! :S



kraam

2009-04-19 @ 03:46:17
URL: http://albaochjohanna.blogg.se/
Postat av: FEBB

Jag vet det är hemskt, men titta det kmmer inte hända! Har gråtit jättemycket och det är hemskt. Men det rä Th vi snackar om, han slog en tjej med knytnäve, det ger inte 5 år i fängelse. Chris brown MISSHANDLADE sin FRU!! och kommer undan med mindr eän 1 år. Tom kaulitz slog den sjuka tjejen som lider av ngn sjukdom i försvar. De har förföljt de 6 mån. Det här ger INTE fängelse för tom. Det är sjukt för han kmr säkert få betala en hel del och det är ju inte hans fel, världen är helt jävla konstig.Stackar bill och tom! :(

2009-04-19 @ 08:22:35
URL: http://febb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0