♥ Härliga vårfärger!

Godmorgon på er! Vaknade ganska så tidigt idag, skönt. Fastnade dock här i soffan framför datorn, magen kurrar så jag knappt hör musiken så tror det är dax för lite frulle nu. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, städa rummet är dock ett måste!! Tänkte köpa gymkort också, men eftersom jag för tillfället är skadad så kan jag inte göra det. Känns dock mycket bättre idag, kan både gå och röra mig utan att det gör jätteont. Kanske ska ut och gå en sväng i det härliga vädret iaf. Har ni några planer för denna dag? ♥
Tröjjorna finns på gina tricot, finns i flera färger & dessa 3 är mina favoriter! Fina till i vår !?




Kommentarer
Postat av: Fanny

Sv: haha exakt.. THE END!!!!



Åh, den där turkosa skulle jag vilja ha! SÅ SNYGG!! Inte helt dåligt du, sitter just nu här proppmätt och svullen och precis tagit mig en cigg och är tok nöjd! ska väl snart diska JÄJ -.- sedan blir det till att ta det lugnt, ska tvätta ikv.. HAHA! jävla va gammal man börjar bli som tvättar på lördagar! :P nåväl! försöker tvinga karln min på bio ikv också, men vettetusan om han va så sugen på det! haha.

2011-02-05 @ 12:43:25
URL: http://fannyizabelle.blogg.se/
Postat av: Emmie

Sv: Okej :) Allt väl med dig idag? :)

2011-02-05 @ 13:15:41
URL: http://emmiev.blogg.se/
Postat av: - M a r i a

sv; jo det är ganska bra:) hur är det själv:D?

2011-02-05 @ 14:16:27
URL: http://maariabodin.blogg.se/
Postat av: Fanny

Sv: jaa alla va riktigt snygga! ;) mohahaha, verkligen.. bor man själv måste man ju kunna de här tyvärr.. dock är jag sambo så älsklingen hjälper mig också! ;) hahahha. äh det är så lätt, ja tror fan inte ens mamma hjälpte mig, utan dagen ja flyttade hem ifrån o stod där framför tvättmaskin då vare ba. JAHAAA!! ja, men då kör vi. hahahahahaha!



Vet inte riktigt sugen på Burlesque! men vet inte.. får se om ens min karl orkar det idag, haha de lät som att han bara ville va hemma idag! men.. åh.. ja! ilandsproblem! ;)

2011-02-05 @ 14:41:21
URL: http://fannyizabelle.blogg.se/
Postat av: - M a r i a

sv; ajdå;/ Lät inge skönt, vad har du gjort?



2011-02-05 @ 14:56:23
URL: http://maariabodin.blogg.se/
Postat av: Fanny

Sv: men eller hur, visst va dom söta! ja måste nog prova göra sånna nån dag när tiden och orkar finns i kombination! ;) hahaha, ja men exakt.. bara man ta sig fan till o göra det så är det nog inga problem! iaf inte sånna där kvinnliga, det ligger i våran natur! sedan har vi ju alltid dom misslycakde som inte klarar det ;) du får hålla tummarna att du inte är en av dom, mohaha..



nä jag har faktiskt inte sett den, men för mig att man kan ladda ner den, kanske är så pass busig och gör det! ;)

2011-02-05 @ 15:31:53
URL: http://fannyizabelle.blogg.se/
Postat av: Alva Asp - 17 år och pluggar till stylist

Tröjan i mitten var ju jättefin! =)

2011-02-05 @ 23:17:51
URL: http://alvaasp.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0