♥ Vad vill du säga, när allting redan är sagt?

Vilket pissväder det är ute!! Augusti månad, och sommarlov? deprimerande!!! I told to myself, what the fuck. ja ungefär så känner jag. Men man får göra det bästa av situationen, så som att gå och fika med vänner & spendera pengar på nya kläder. Nu ska jag trampa iväg på cykeln och träffar ett gäng brudar för en mysig filmkväll, släger in bilder på dagens inköp när jag kommer hem, typ inatt någon gång. kysss ♥





Kommentarer
Postat av: m. ♥

Är du en av många som ibland har dåliga dagar, och känner att du inte trivs med vissa saker hos dig själv? Kanske din rumpa, mage eller din näsa? Dont be! Du är alltid vacker, vad livet än tar dig. Men visst, vi alla känner sådär ibland och vissa saker kan vara svårare än andra att skaka av. På min blogg tänkte jag nu köra igång med en egoboost - känner du att du har en sak hos dig som du trivs mindre med? Dela med dig utav den saken i bild, i text eller både och - så kan vi tillsammans krossa ideal och visa världen att vi alla ser olika ut, och att vi alla är vackra endå. Vem vet, ditt bidrag kanske hjälper någon annan att se det vackra hos sig själv?



Maila bild till [email protected], eller skriv en text i en kommentar - så kommer det publiceras på bloggen! Jag kommer nämligen också visa upp mina svagheter.



PS. Glöm inte bort att du är värdefull :)

2011-08-08 @ 20:44:50
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://stylegirl.se

Trendiga smycken till otroliga priser!

2011-08-08 @ 21:45:44
Postat av: Rebeckham

den kakan såg god ut ;)

2011-08-11 @ 15:48:28
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0